Wellnessudstyr.dk – Din forhandler af klinik- og wellnessudstyr

Hos Wellnessudstyr.dk finder du en lang række af klinikudstyr, som især henvender sig til personer, der har egen klinik. På Wellnessudstyr.dk tilbyder vi klinik og wellnessudstyr til både kiropraktorer, massører, fodplejere og en lang række andre behandlere i hele Skandinaven. Der er således god grund til at gå op opdagelse på hjemmesiden, hvis du enten har din helt egen lille forretning, eller hvis du overvejer at starte én op. Udvalget spænder bredt, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du på webshoppen finder netop det udstyr, som du mangler til din egen klinik. Og dette gælder altså uanset, om du mangler en foldeskærm, et fodbad, eller nogle luplamper.

Massagebrikse og ergonomiske stole

Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af massagebrikse. På webshoppen kan du finde massagebrikse til både fysioterapi, helkropsmassage, BODY SDS, samt zoneterapi og healing. På Wellnessudstyr.dk tilbyder vi kompetent rådgivning på området, og hjælper dig med at finde ud af hvad du har brug for.

Er det dog slet ikke massagebrikse som du er på udkig efter, men derimod nogle kvalitetssikre behandlerstole? Så finder du naturligvis også de helt perfekte af slagsen på Wellnessudstyr.dk. Vi tilbyder udelukkende gode og ergonomiske behandlerstole, der gør din hverdag i klinikken en smule lettere, samtidig med du undgår arbejdsskader. Om du så er massører, frisører, akupunktører, eller fra en af de mange andre erhverv, så har vi altså de helt rette behandlerstole til netop dig. Til dig, der ikke ønsker behandlerstole, men derimod blot nye klinikstole, så har vi naturligvis også det. Derudover har vi også et stort udvalg af klinikborde, til ethvert behov. Blandt udvalget af klinikborde på vores hjemmeside, finder du utallige af klinikborde med forskelligt antal af skuffer og hylder alt efter, hvad du har behov for. Det giver dig muligheden for både at gemme de store og små ting væk.

God service og hurtig levering!

Wellnessudstyr.dk er en seriøs, dansk forhandler og distributør af unikt klinikudstyr, som går utroligt meget op i at yde en fantastisk service samt hurtigt levering. Du kan derfor være helt sikker på, at alt wellness- og klinikudstyr er af allerhøjeste kvalitet. Har du spørgsmål til udvalget eller til noget bestem udstyr, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på 70 70 75 80, eller sende en mail på info@wellnessudstyr.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et kæmpe smil, og vi glæder os til at høre fra dig!