Tre forskellige sikkerhedssko: Hvilke skal du vælge?

Leder du efter nye sikkerhedssko på arbejdet og vil gerne prøve nogle nye? Der findes flere forskellige typer af sikkerhedssko, så du må holde øje med, hvilke som du finder mest egnet til at dække dit behov.

MASCOT Sikkerhedssandaler

MASCOT er et kendt mærke, som både producere arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Derfor kan du her udforske deres sikkerhedssandaler, som siges at være kendt for holdbarhed og med høj sikkerhedsstandard. Sikkerhedssko er nemlig vigtige både at være komfortable til en lang arbejdsdag, men også sikrende imod faldende genstande, stød og overflader, som du kan risikere at glide på. MASCOT sikkerhedssandaler er skabt til at dække dette formål, og kan måske være de sikkerhedssko, som du leder efter til arbejde.

Timberland PRO sikkerhedssko

Timberland er endnu et brand, som laver kvalitetssko, og deres PRO-serie er lavet specifikt til arbejde. Disse sko menes også at have en god holdbarhed, komfort og avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine fødder. Du kan få disse i forskellige farver og modeller, så du kan prøve nogle forskellige af og se hvilken model, der passer bedst til dine fødder og hvilken farver, der matcher dit arbejdstøj. Når du kigger efter sikkerhedssko kan det også være relevant at kigge efter dit budget, og se hvad du selv har råd til, eller hvis din arbejdsgiver har givet dig et tøjbudget.

Red Wing sikkerhedssko

Den amerikanske producent af sikkerhedssko og støvler, Red Wing, laver også sikkerhedssko som er både holdbare og af høj kvalitet. Disse er produceret med det formål at beskytte mod ekstreme arbejdsforhold og har derfor også et stort fokus på skridsikkerhed, stød osv. Du kan overveje at vælge dette brand indenfor sikkerhedssko, hvis du gerne vil prøve både en almindelig skoform og en støvleform. Det kan være den ene model passer bedre til ét slags vejr, og den anden passer bedre til ét andet slags vejr.