Tips til dig, der skal holde fest for mange

Livet er fyldt med begivenheder i alle størrelser, hvortil nogle kalder på større fejring end andre. Foråret og sommeren er så småt begyndt at komme tættere på, hvilket for mange betyder nogle af livets store fejringer. Disse årstider er nemlig højsæson for konfirmationer, barnedåber, bryllupper og studentergilder. Men nogen kan måske have svært ved at overskue de helt store fester. Men ved hjælp af lidt tips, et plast bord eller to samt lidt godt humør skal festen nok blive en succes.

Opsætningen

Når man skal holde en stor fest, handler det ofte om at have den mest praktiske og optimale opsætning. I de varmere måneder er det hertil ganske ideelt at holde festen i haven, da dette fjerner en del af stressen omkring at skulle have alle indenfor. Mange firmaer tilbyder en fuld havefestpakke, der blandt andet indeholder både telt, plast borde og service – så bliver det ikke meget nemmere at holde havefest. Det er dog også ganske ligetil at stå for det hele selv, men man skal blot have lidt mere tid og kræfter dertil.

Borddækningen

Når det forslås at benytte sig af plast borde til en given fest, kan det måske hurtigt virke lidt billigt, men dette behøver langt fra tilfældet. Man kan nemlig redde et hvert bord med en smuk borddækning, der heller ikke behøver at koste en bondegård. Nogle enkle fine lysestager og små vaser, hvori man sætter en enkelt blomst eller to, kan gøre underværker for et bord.

En-gangs-alting

Når det handler om at gøre en fejring mere overskuelig, kan man ikke komme udenom en-gangs-ting. Hertil er det dog smartest at benyttes sig af rigtige tallerkner, da det ellers hurtigt kan blive noget rod. Men en-gangs-duge på plast borde er en sikker vinder. De gør oprydningen betydeligt hurtigere, da man efter afrydning blot smider hele molevitten i skraldespanden.