Tidløse smykker fra Bosphorus

Der er mange gode grunde til at købe dine smykker fra Bosphorus. Det er nemlig et brand, hvis smykker er smukke og tidløse, og derfor kan du bruge dem til enhver til og enhver anledning. Alle smykkerne er desuden håndlavet i alm. sølv, forgyldt sølv eller oxideret sølv samt designet med inspiration fra de mange smukke mønstre, du finder i Mellemøsten. Dette har Bosphorus kombineret med den moderne enkelthed, du sikkert genkender fra skandinavisk design. Så er du på udkig efter nogle nye smykker til din smykkesamling? Måske du ønsker at forkæle én, du holder af, med nogle nye smykker? Så kan du altså med stor fordel overveje dem fra Bosphorus.

 

Smykkerne fra Bosphorus er helt unikke

Noget af det, som skaberne bag de smukke smykker ønsker, er at bringe folk sammen gennem Bosphorus. Det er altså smykker, der er designet til at bringe mennesker og kulturer sammen i ét. Og det gør de ved at fremhæve alle de smukke ting, der er i de forskellige kulturer. De fremhæver ligeledes det smukke ved forskelligheder, og med smykkerne ønsker de derfor også, at vi alle kan lære at elske netop hinandens forskelligheder.  Smykkernes ikoniske mønstre har fået et moderne løft, og designet på smykkerne er en perfekt kombination af inspiration fra den mellemøstlige geometriske kunst, der møder det moderne skandinaviske design. Med andre ord: køber du et Bosphorus smykke, får du ikke blot en ring, en halskæde eller en ørering – du får kultur og historie.

 

Køb Bosphorus smykker med god samvittighed

Og når det så er sagt, så kan du ligeledes købe Bosphorus smykker med god samvittighed. Fælles for dem alle er nemlig, at de er skabt på en etisk måde, der tager stor hensyn for både medarbejdere og miljø. Og kender du ikke allerede kvinden bag, kan vi fortælle, at hun hedder Ayse Turan. Det er en kvinde, der støtter lokale entusiaster, der arbejder for tværkulturel fred og forståelse. Det er altså noget af hendes entusiasme, der skinner igennem i brandets vision, og overskuddet fra smykkesalget går også til forskellige brobyggende projekter som WeAct, Mino Danmark og Crossing Borders. Kort sagt: køber du Bosphorus smykker, er du med til at støtte nogle yderst gode formål samtidig med, at du tager hensyn til vores miljø – og hvem ønsker ikke det?