Skovhuus Strik efterår 2020 kollektionen

28. oktober 2021

Skovhuus Strik efterår 2020 kollektionen er til dig, der er kvalitets- og modebevidst og som ønsker strikvarer, der altid kommer i de flotteste designs. Det er nemlig netop, hvad Skovhuus Strik efterår 2020 kollektionen har at byde på. Det er en kollektion, der er lavet i allerhøjeste kvalitet og som har fulgt tidens trends og tendenser, hvorfor du altid kan være med på moden, når du bærer de mange styles derfra. Men når det så er sagt, så er det noget, der generelt gør sig gældende for kollektionerne fra Skovhuus Strik. Skovhuus Strik er nemlig en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i elegant strik til kvalitets- og modebevidste kvinder. Og er det netop det, du søger, når du er på udkig efter nye items til garderoben? Så er Skovhuus Strik efterår 2020 kollektionen lige noget for dig!

 

Skovhuus strik efterår 2020 og andre kollektioner

Skovhuus Strik er desuden en virksomhed, der har både designet og fremstillet helt igennem fantastiske strikkollektioner siden 1972. Det er altså et brand med mange års erfaring i branchen, og det afspejlede sig også tydeligt i deres Skovhuus Strik efterår 2020 kollektion. De har stor know-how omkring strikprocesser, og så går de meget op i, at deres varer er af allerhøjeste kvalitet, hvorfor de kontrollerer det løbende. De tilbyder blandt andet højkvalitets kollektioner i  økologisk bomuld, Organic Cotton by Skovhuus, samt en recycled kollektion, re:loved by Skovhuus. Disse henvender sig især til dig, der ønsker at tage hensyn til miljøet, når du køber strikvarer.

Skovhuus Strik – kvalitet fra dansk produktion

Noget, der er fælles for både Skovhuus Strik efterår 2020 kollektionen og alle de andre kollektioner er, at de er produceret på dansk jord. Alle varerne bliver nemlig både designet og produceret på Skovhuus’ helt egen fabrik i Birk, Herning. Og det har de valgt, så de fortsat kan have stort indblik i og kontrol over produktionen, selvom virksomheden efterhånden har vokset sig stor. Det er også på denne måde, at de kan sikre varernes kvalitet, som altid er den absolut bedste. Siden 1972 har de selv stået ved maskinerne, og de vil også gøre det fremadrettet. De sætter en stor ære i, at de kan være med til at bevare tekstilarbejdspladser på dansk jord.