Skal du afholde fodboldkamp? Gør det til noget særligt med en ægte fodboldpokal

Der er flere tilfælde, hvor det kan give god mening at investere i en fodbold pokal – særligt hvis du har med børn og unge at gøre. De vil blive utroligt motiverede af at kunne se, hvad der er på spil, og de vil være endnu mere stolte, når de står med pokalen i hænderne på samme måde som de store stjerner gør.

Selvom det er en ekstra investering, så kan det altså give god mening at investere i en fodbold pokal, en fodbold medalje eller endda begge dele.

Køb dine fodbold præmier hos BR Roset

Hvis du står og skal afholde et arrangement, så kan du med fordel købe dine fodbold pokaler eller fodbold medaljer hos BR Roset. De har stort udvalg af forskellige typer, så du kan vælge afhængig af dit behov og dit budget.

Du kan for eksempel få medaljer med forskellige tryg – vælge mellem en fodbold, en mand, der spiller fodbold, tallene 1, 2 eller 3, eller en fodbold og en fodboldstøvle – i både guld, sølv og bronze. Du kan også få en helt almindelig medalje også i guld, sølv og bronze. Derudover kan du også få en pokal i seks forskellige størrelser, der har det typiske udseende eller en pokal bestående af den fodbold, der holdes oppe af en støbning i guld.

Køb flere, spar penge

Hvis du har mange medaljer, der skal gives ud, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Her kan du vælge at købe medaljerne som pakkeløsning – det vil sige, at du kan købe 100 stk. af enten 1. plads, 100 stk. af medaljen med manden, der spiller fodbold eller 100 stk. af medaljen med fodbolden og fodboldstøvlen.

Gør fodbold pokalen personlig

Vælger du at købe dine fodbold pokaler hos BR Roset, så har du stor mulighed for at gøre dem personlige med enten tekst eller logo. Dermed kan du altså finde en sponsor til at sponsorere fodboldkampen, da deres logo kan stå på plakaten. Du kan også skrive arrangementer på fodboldpokalen, så vinderen ikke er i tvivl om, hvor de har fået den fra.

Køb både pokaler og medaljer

Til arrangementer er det ikke unormalt både at købe pokaler og medaljer. Det er sjældent, der uddeles pokaler til samtlige på fodboldholdet, hvorfor du kan overveje, om alle skal have en fodbold medalje, og så går pokalen til klubben.