Shop et stilrent termokrus hos ekram.dk

Tag ekram.dk med på farten! Denne online isenkræmmer forhandler produkter til alle hverdagens behov — også dem du har, når du pendler fra A til B. Termokrus og kander til varme eller kolde drikke er derfor intet problem, og de forhandles naturligvis udelukkende fra anerkendte producenter.

Se de praktiske termokrus hos ekram.dk

Et termokrus er til dig, der mangler praktiske måder at tage din kaffe eller the med dig på farten. Måske tænker du, jeg har da allerede et termokrus, men et Eva Solo et af slagsen bør overvejes, da dette er noget helt særligt. Et Eva Solo termokrus er nemlig ikke bare fantastisk nemt at have med sig, men også en måde at kunne nyde dine varme drikke mange timer senere, uden at skulle bekymre dig om temperaturen. Dette skyldes at et termokrus fra Eva Solo indeholder den dobbeltvæggede vakuumeffekt, der faktisk holder på både varme og kulde. Et termokrus, der benytter denne teknologi, kan altså både holde varme drikke varme på kolde dage og kolde drikke kolde i de varme årstider. Skal du derfor til forelæsning, sidde i bussen, på picnic eller noget helt fjerde, er et Eva Solo termokrus den perfekte måde at holde dit hoved frisk og din tørst slukket på.

En Eva Solo termokande kan bruges af alle

Udvalget omfatter ligeledes en Eva Solo termokande. Disse er for eksempel rettet mod arbejdspladser eller institutioner, hvor mange mennesker deler større portioner kaffe i længere tid ad gangen. En Eva Solo termokande er dog også særdeles praktisk at have i hjemmet, hvis din husholdning for eksempel drikker morgenkaffen på forskellige tidspunkter eller bare gerne vil kunne holde eftermiddagskaffen varm i en længere tidsperiode. En halvlunken kop kaffe er nemlig aldrig et hit, og derfor står ekram.dk klar med en Eva Solo termokande til ethvert behov. En Eva Solo termokande er altid lette i vægt og nemme at rengøre. Det, der gør en Eva Solo termokande så eftertragtet, er dog i høj grad det tidløse design. En Eva Solo termokande er nemlig altid produceret i flotte materialer såsom rustfrit stål eller flot egetræ, samt praktisk udformet, sådan at du kan servere en brandvarm kop kaffe til dine gæster uden problem. Det moderne look klæder enhver nordisk indretning, og Eva Solo termokander er derfor ikke bare en praktisk, men også en æstetisk investering.

Bliv godt kørende med termokopper og kander allerede i dag! Besøg www.ekram.dk, vælg din nye termokop og få den leveret inden for bare 1-3 hverdage.