Sådan stabler du en perfekt basisgarderobe på benene

Har du den ene tøjkrise efter den anden, og er du træt af at åbne dit klædeskab gentagende gange for – endnu engang – at erkende, at der ikke er noget, du kan tage på? Så er det på tide at få ryddet helt og aldeles ud i din garderobe og stable en ordentlig basisgarderobe på benene. Lige netop dette kan du få hjælp til i denne guide, der indeholder et par gode råd til fornyelse af din garderobe.

Start med en dybdegående sortering

Du kan ikke begynde at tilføje nye items til din garderobe, førend du har ryddet ud i det, du allerede er i besiddelse af. Start derfor med en dybdegående sortering af alt dit tøj.

Du kan med fordel sortere dit tøj efter følgende kategorier:

  • Tøj du gerne vil beholde.

  • Tøj du ikke længere kan passe eller ikke ønsker at gå med længere.

  • Tøj du ønsker at smide ud, fordi det eksempelvis er gået i stykker.

  • Tøj du vil sælge eller give væk.

Det får du brug for i din basisgarderobe

Når du har ryddet ud i din garderobe, er du pludselig i stand til at danne dig et overblik samt se, hvad du mangler i din garderobe. I en basisgarderobe til kvinder bør der som udgangspunkt være jeans, habitbukser, t-shirts, bluser og sweaters.

For eksempel er Mads Nørgaard et eksempel på et brand, der kreerer unikke og tidløse styles. Så find flot fashiontøj fra Mads Nørgaard, og så vil din basisgarderobe være stablet på benene på ingen tid.

En basisgarderobe er kendetegnet ved at rumme styles i et tidløst design og simple farver, således at de kan mixes på kryds og tværs. Det er dét, der gør din basisgarderobe helt perfekt, netop fordi du pludselig får så mange flere muligheder ud af hvert enkelt stykke tøj.