Sådan får du en grønnere arbejdsplads

Hvis du synes, at din arbejdsplads ikke har taget nok bæredygtige tiltag, så er der nogle ting, som du kan foreslå. Det er nemlig alles ansvar at sørge for at passe godt på miljøet, og der er nogle små ting i hverdagen, som du kan gøre, der er til fordel for både din arbejdsplads og miljøet. Hvis du arbejder i en branche, hvor der er en masse vasketøj, så bør I anskaffe jer en Industri vaskemaskine. De bruger nemlig mindre strøm og vand, og det kan være en fordel, når du skal sætte en vask over mange gange om dagen.

Husk at slukke lyset

En industri vaskemaskine kan være med til at spare dit arbejde for en stor elregning. Hvis du husker at slukke lyset efter dig, når du går, og sørger for at en masse lys ikke står tændt, når ingen er i rummet, så sparer din arbejdsplads også en del i strøm. På den måde sparer I på energien, samtidig med at virksomheden kan spare penge. Sørg for at skrue ned for varmen, når det er varmt udenfor. Et andet godt råd, til at blive en mere bæredygtig arbejdsplads, er desuden at sørge for at affaldssortere.

Tænk på jeres vandforbrug

Selvom det kan være lækkert med noget forfriskende koldt vand, når du er på arbejde, så sørg for at have vand stående på køl, fremfor at lade vandet løbe for at blive koldt. Det er nemlig også vigtigt at spare på vandet. Selvom en industri vaskemaskine generelt set bruger mindre vand, så sørg alligevel for kun at sætte en vask over, når maskinen er fyldt. På den måde bruges der mindre vand, end hvis du satte halve vaske over. Alle disse råd kan du også tage med hjem, så du sørger for at være god ved miljøet, også når du har fri.