Sådan gør dine værelse eventyrligt med moonlight maling

Alle børnefamilier kender det. Man er flyttet i hus og kommet til at skulle indrette sit barns værelse. Mange traditionelle familier ville mene, man skulle male væggene i blå eller lyserød alt efter hvilket køn, ens barn har. Men det nu er vi altså i 2021 og kønsstereotyperne har ændret sig.

I stedet for at tage den traditionelle vej, kan man også tænke i alternativer. Man behøver ikke trække barnets køn nedover hovedet på det, med det samme ved at male væggen blå, hvis barnet for eksempel er en dreng. Læs her om måder du kan gøre barneværelset eventyrligt og kønsneutralt.

 

Gør dit barns hverdag til et eventyr

Med moonlight maling kan du male dine vægge til at ligne en stjernehimmel. Det vil altså sige, at dit barn kommer til at kigge ind i et eventyr frem for en kedelig ensfarvet væg. På den måde kan dit barn sidde at drømme sig ind i himlen og med sin fantasi finde på alle mulige spændende eventyr.

Lige meget om dit barn tre måneder eller fem år, er det vigtigt at stimulere fantasien. Med moonlight maling gør du præcis det. De forskellige nuancer, der er i malingen gør, at man kan stirre i uendelighed og opdage nye mønstrer og på den måde nye eventyr.

 

Sådan udvikler du dit barns verdens syn

For de lidt ældre børn kan det også være smart at lære dem om, hvordan verden hænger sammen. Brug moonlight verden som en stjernehimmel og forklar om, hvor små vi er som mennesker. Mange børn bliver opdraget i gennem sociale medier til at have fokus indad og på sig selv.

Brug moonlight maling til at forstørre deres verdenssyn. Fortæl om hvor mange stjerner, der er på himlen og hvor lille chancen er for at menneskearten eksisterer. Efter det kan du fortælle dit barn om hvor lille chancen er for, at de eksisterer.

 

Få moonlight maling i flere varianter

Du behøver ikke vælge moonlight malingen, der ligner stjernehimlen. Du kan nemlig vælge moonlight maling i mange forskellige varianter. Hvis du skal vælge den rigtige moonlight maling, er det vigtigt, du tænker over, at man skal kigge på den maling i lang tid og ikke bare lige et kort øjeblik. Hvis dit barn er glad for farver, kan du sagtens vælge en farverig blanding, men det kan også være en god idé at vælge en maling, der er lidt mere diskret.