RN Solutions – belysning til industri og landbrug

RN Solutions har ekspertise i belysning til landbrug og industri. I landbruget er god belysning vigtig, fordi det fører til bedre reproduktion samt bedre velfærd for både mennesker og dyr. RN Solutions tilbyder LED-belysning til industri og andre erhverv. Til disse erhverv tilbyder virksomheden desuden lysberegning og belysningsløsninger til alle projekter. De kan endda producere mindre kundespecifikke produktserier på deres fabrik i Kina. Deres LED-armaturer er vandtætte og korrosionsbekyttede. Derfor er de også velegnede til fødevareindustrien. Virksomheden er opmærksomme på FN’s verdensmål og ønsker at udvikle bæredygtig industri- og landbrugsbelysning. De har særligt fokus på fire af FN’s verdenmål. Disse er nr. 7, som handler om bæredygtig energi, nr. 9, som drejer sig om industri, innovation og infrastruktur, nr. 12, som lægger fokus på ansvarligt forbrug og produktion og nr. 13 klimaindsats. Deres belysning har et lavt strømforbrug og holder godt. Dette sikrer et lavere omkostningsniveau for virksomheder, hvad angår strøm, mens deres udgifter til reparation og vedligeholdelse også falder. Det er desuden godt for miljøet. Belysningen er nem at sætte op. Installation er altså hurtig og smertefri. RN Solutions laver fantastiske belysningsløsninger til landbrugs- og industrivirksomheder.

RN Solutions – belysningsløsninger til landbruget

RN Solutions sælger staldbelysning til både svinestalde, fjerkræstalde og kvægstalde. Til hver staldtype er der nogle vigtige fokuspunkter. Deres belysning skaber optimale forhold for produktionen og er på samme tid effektive, hvad angår omkostninger. Dette gælder belysning i alle typer stalde. De er omkostningseffektive, fordi de bruger mindre strøm end andre belysningsløsninger, og samtidig holder de bedre. De perfekte reproduktionsforhold sikres i både svine- og kvægstalde, mens dyrevelfærden og medarbejderes velfærd forbedres. Belysningen lever nemlig op til dyrlægers anbefalinger såvel som råd fra førende rådgivere verden over. Virksomheden har erfaringer både i Danmark og internationalt, og denne erfaring tager belysningen udgangspunkt i. Deres lysarmaturer til stalde er perfekte til landbrugsmiljøerne. De kan højtryksrenses og tåler mere støv og vand end tilsvarende produkter på markedet. I fjerkræstalde tilpasses lyset, så det kan dæmpes uden, at det flimrer.

Industribelysning fra RN Solutions

Lys er et vigtigt element i alle gode arbejdsmiljøer. Belysning fra RN Solutions skaber det optimale lysniveau på din arbejdsplads, mens det reducerer strømforbrug med op til 80 procent. CO2 udledningen mindskes naturligvis i forbindelse hermed. Deres lysarmaturer kan sikres for elektronisk støj. Det vil sige, at de ikke forstyrrer andet elektronik og udstyr på arbejdspladsen. Deres lyskoncepter til industri er lette at installere, rense og giver en markant besparelse på strøm.