ReSound – høreapparater i høj kvalitet

Er du begyndt at have problemer med hørelsen? Leder du efter et høreapparater i højeste kvalitet? Så bør du tage et kig på udvalget fra ReSound.

ReSound har siden virksomhedens opstart haft fokus på innovative høreløsninger, der kombinerer nytænkning og design med solid teknologi – naturligvis baseret på dyb audiologisk indsigt og god forståelse af høreapparatbrugere. For ReSound er mennesker i alle aldre med hørenedsættelse omdrejningspunktet i alt, hvad de foretager sig, og netop derfor kan du sagtens stole på et høreapparat som dette – uanset om du er ung eller gammel, så er dette det perfekte høreapparat.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af høreapparater fra ReSound.

ReSound forbedrer livskvaliteten for dig

ReSound har udviklet den prisvindende “Smart Hearing” med ønsket om at forbedre livskvaliteten for personer med høretab. Denne teknologi hjælper høreapparatbrugere samt deres familie og venner til bedre kommunikation og forståelse. Med et ReSound apparat kan du bedre fokusere på det, som du gerne vil høre. Er du eksempelvis i en støjende restaurant, vil ReSound Smart Hearing sikre, at du stadig kan samtale med dine medspisende. Dette giver en reel og mærkbar forskel. Du kan altså med stor fordel vælge et ReSound høreapparat og mærke en markant forskel på din livskvalitet.

Innovativt tilbehør til dit ReSound høreapparat

Alt trådløst tilbehør fra ReSound er naturligvis skabt specifikt til deres høreapparater. Derfor er der et hav af funktionaliteter, der virker helt intuitivt. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt tilbehøret fungerer, da det i stor udstrækning virker automatisk. Skal du bruge hjælp til at høre flere mennesker i en større forsamling, så skal du have fat i en Multi Mic. Med denne får du en trådløs mikrofon, der har alle fordelene fra Micro Mic, men som også kan bruges som bordmikrofon, der effektivt fanger alle lydene om bordet til eksempelvis en familiemiddag eller andre større arrangementer. Når du skal have mest muligt ud af dit høreapparat, så er vedligeholdelsen altafgørende, og derfor finder du også et stort udvalg af produkter til både rengøring og vedligeholdelse.