Pift hjemmet op med lamelgardiner

Leder du efter nogle nye gardiner? Ønsker du flotte gardiner, som kan tilføje et moderne look til hjemmet? Så bør du tage et kig på lamelgardiner.

Lamelgardiner er en klassisk løsning til det moderne hjem, der er præget af store og brede vinduer og døre. Lamelgardiner vender lodret, hvilket giver en stor fordel i forhold til rengøring, da støvet ikke på samme måde kan lægge sig på en overflade, som det har tendens til på vandrette gardiner. Lameller kan drejes efter ønske, så de skærmer for solen bedst muligt. Du kan vælge at lade lyset skinne igennem lamellerne for at udnytte dagslyset, eller du kan lukke helt af for lysindfaldet, hvis du ønsker det. Lamelgardiner er meget fleksible, og netop den grund er de meget elsket og findes i rigtig mange danske hjem.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af lamelgardiner.

Find de perfekte lamelgardiner til dit hjem

Der findes to basis varianter, når det kommer til lameller. Den første er et almindeligt lamelgardin, der findes i forskellige farver med fire forskellige betjeningsmuligheder, samt valg mellem væg eller loftmontering. Den anden er et mørklægningsgardin, hvor du kan vælge mellem to farver, fire kombinationer af betjening, samt om det skal monteres på væg eller i loft. Mørklægningsgardinet er perfekt, når der skal være mulighed for at mørklægge i en fart. Det helt almindelige er dog også rigtig fint til at holde det værste lys ude. Fælles for begge slags lamelgardiner er, at der er mulighed for at konfigurere højde og bredde på det. Det eneste, der er fast, er bredden på selve lamellerne, som er på 8.9 cm.

Der er altså mange muligheder og valg at tage stilling til, men uanset hvilken type lamelgardiner du vælger, så får du en klassisk og tidløs løsning, som du med garanti vil blive glad for i lang tid. Lamelgardiner er nemlig en god investering, da de er langtidsholdbare, og hvis bare man passer godt på dem, så behøver du altså ikke skifte dine gardiner ud indenfor den nærmeste fremtid. Du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt udvalget, hvor der er garanti for, at du finder din gardinløsning.