Optimér din svejsning med en Kemppi svejser

Hvis du svejser enten professionelt eller i din fritid, har du brug for det rette grej for at kunne få de bedste resultater. Det kan en svejser fra det anerkendte mærke Kemppi hjælpe dig med. Uanset, hvilken form for svejsning, som du udfører, kan du finde den rette Kemppi svejser til opgaven.

 

Hvis du TIG svejser

Når du TIG svejser, bliver der tilført en inaktiv gasarten. Den inaktive gasart forhindrer, at både ilt og andre uønskede gasarter kan komme frem til svejsematerialet under svejsningen. Derfor er det også en svejsemetode, som er fordelagtig at anvende, når du gerne vil lave mere præcise svejsninger på en tynd slags materiale. Derfor TIG svejses der oftest på materialer, der måler mellem 0,3 og 3,0 mm.

I princippet kan du anvende svejsemetoden til alle materialer. Mange afholder sig dog fra dette, da metoden er dyrere end mere konventionelle svejsemetoder. Til gengæld er metoden mere ren og alsidig, og du kan med fordel anvende metoden på både stål, messing og mange andre former for metal. Hvis du gerne vil TIG svejse, kan du sagtens finde den rette Kemppi svejser til formålet.

 

Hvis du gerne vil have en mobil svejser

Hvis du gerne vil hav en mobil svejser, har Kemppi også et stort udvalg. Her formår mærket nemlig at kombinere både bærbarhed og kompakt størrelse. Til trods for svejserens mobilitet, leverer den stadig et fantastisk resultat, som du kan være mere end tilfreds med.

 

Vælg blandt flere modeller

Når du gerne vil hav en Kemppi svejser, har du mulighed for at vælge blandt flere modeller. På den måde kan du bedst finde den svejser, der passer til netop dine behov og arbejdsopgaver. Uanset, hvilken model du vælger, får du altid en førsteklasses svejsekvalitet.

Du kan selv vælge, om du vil have lysbuetænding. Du kan også selv vælge mellem automatiske og manuelle modeller. Du kan selv indstille pladetykkelsen, så opgaven bliver løst på bedste vis. Derudover har svejserne også en stor brugervenlighed, da de har et grafisk display, hvor du bliver vejledt bedst muligt.

 

Høj kvalitet til en overkommelig pris

Når du vælger Kemppi, får du høj kvalitet til en overkommelig pris. Mærket er nemlig kendt for at fremstille maskiner, der alle kan erhverves til en fornuftig pris. Men først og fremmest er mærket kendt for at levere maskiner, der altid giver dig mulighed for at opnå førsteklasses resultater.