Nyt til klædeskabet? Her får du tips til at style tøj i store størrelser

Velvære er at gå ud af døren i et sæt tøj, som passer til dit humør, årstiden og til netop dine præferencer. Det kan være sammensætningen af styles, vilde farver, smukke mønstre og lækre accessories. Og så skal snittet sidde i skabet.

Her er en lille guide til dig, der vil inspireres til at style tøj i store størrelser.

Din stil kommunikerer, hvem du er

At udtrykke sig gennem tøj er en gave. Men det kan både tage lidt tid at finde sit udtryk og faktisk være ganske udfordrende. For hvad er lige dig, og hvilket tøj gør dig glad og får dig til at føle dig godt tilpas?

Først og fremmest skal tøj være behageligt og matche dine behov. Tøj i store størrelser er eksempelvis et behageligt valg, som imødekommer en bred vifte af kropsbygninger. Samtidig kan du lege med farver, snit og smukke design, der fremmer dét, du elsker ved din figur.

Hvis du vil fremhæve det bedste ved dig selv, kan du overveje tøj i store størrelser fra Venus & Mars XL. Hos Venus & Mars XL har de stor erfaring med lækkert tøj i store størrelser. Her er der rig mulighed for leg med snit, farver og udtryk.

Snit til årstiden: Tøj i store størrelser

Årstider går og kommer, og det kræver lidt ekstra af garderoben. Klædeskabet skal både rumme tøj, der er let og fint samt varme strikke, skjorter og cardigans.

Om sommeren skal du have mere let tøj, så du har det dejligt og svalt på ferien. Her er det en fordel at shoppe lette tekstiler som hør og silke samt tøj i store størrelser, der er åndbart – og gerne i lyse nuancer.

Et tip er at kombinere styles, der hører forskellige sæsoner til. På den måde kan din garderobe leve hele året rundt. Når du shopper tøj i store størrelser, kan du derfor lege med lag. Derved kan silketunikaen gå under en lun cardigan og til bukser om vinteren, og om sommeren bliver de løse gevandter en dejlig let sommerkjole.

Farver med smil og dybde

Farver er kilden til en personlig garderobe. Du kan eksempelvis lege med nuancer i den samme farveskala for et gennemført og personligt look – eller du kan udfordre modsætninger.

Ofte er sort og hvid også et klassisk valg i en perfekt basisgarderobe. Eksperimenter med smykker og tørklæder, der matcher dit lækre tøj i store størrelser.