Moderne Kornbehandling ApS – Flexsilør og fodersilør

Alt i foder til ko og gris! Dette er præcis, hvad du mødes af på www.mkorn.dk, der både forhandler, installerer og reparerer fodersiloer og meget andet rundt om i de danske landbrug. Moderne Kornbehandling ApS er derfor til dig, der enten holder svin eller kvæg og kunne tænke dig at håndtere deres forbrug af foder med produkter i høj kvalitet.

Danske specialister i flexsiloer

Med flexsiloer kan du være sikker på, at dine dyr aldrig får for lidt eller for meget at spise. Flexsiloer fra Moderne Kornbehandling ApS er nemlig en optimal måde at opbevare foder til dyr på, og derfor et populært og eftertragtet produkt i deres store sortiment. Flexsiloer er perfekte, idet de opbevarer diverse former for foder til dyr på en måde, der gør, at det kan ligge tørt og i sikkerhed for blandt andet skadedyr. Flexsiloer fås desuden i mange varianter, da en lang række ekstraudstyr fås i forlængelse af flexsiloerne selv. Dette gør det muligt for dig som forbruger at sammensætte dit produkt efter behov, sådan at du får mest mulige ud af din investering. Flexsiloer er nemlig store investeringer, og netop derfor forhandles udelukkende siloer i høj kvalitet på www.mkorn.dk.

Fodersilo til dine behov

En fodersilo er dog ikke bare en fodersilo. Dette mærker du, når du går på opdagelse i udvalget af siloer hos Moderne Kornbehandling ApS. Her er en fodersilo nemlig ikke så simpel, som man skulle tro! Du finder et enormt udvalg af siloer fra anerkendte europæiske forhandlere i et væld af størrelser og specifikationer. Når man vælger fodersiloer, er det nemlig vigtigt, at man tager højde for både længde, bredde, hældningsgrad og udløb. Alle disse mål er med til at sige noget om, for eksempel hvor mange kubikmeter foder en fodersilo kan indeholde. Er du dog ikke vant til disse mål, er der hjælp at hente hos den midtjyske forretning. Moderne Kornbehandling ApS har nemlig medarbejdere klar ved telefonen, som kan hjælpe dig med at finde præcis den fodersilo, der passer dine behov og din bedrift. De vil kunne guide dig sikkert igennem listen af specifikationer, sådan at du ikke er i tvivl om, hvilket maskineri eller opbevaringsprodukt du får bestilt hjem. Passer de mange standardmål dog ikke dine behov, er der også mulighed for at tilpasse produkter, hvilket ligeledes er en snak, der er værd at have med en professionel medarbejder fra Moderne Kornbehandling ApS.

Find kontaktoplysninger på siden www.mkorn.dk, hvor du samtidigt kan læse mere om virksomheden, produkterne og siloer generelt!