Meraki – velvære- og livsstilsprodukter til enhver smag

Meraki er et dansk brand, der tilbyder et stort udvalg af helt igennem fantastiske velvære- og livsstilsprodukter. Alle produkterne er designet og udviklet lige her i Danmark, og æstetikken afspejler derfor også Danmark, som vi kender det. Det er rene og simple linjer, der er i fokus, og selve produkterne indeholder udelukkende milde og aktive ingredienser. Merakis produkter kan bruges til at skabe stemning og stil til dit hjem. Meraki sætter en ære i at tilbyde produkter, der giver dig den bedste oplevelse – hver gang. Merakis mission er at gøre verden lidt smukkere, én Meraki-oplevelse ad gangen. Dette brand anerkendes af både forbrugere og eksperter på beauty- og velværeområdet. Meraki elskes for sin unikke evne til at skabe simple og rene produkter, der er effektive og samtidig behagelige at bruge. Læs mere om Meraki her.

Meraki er mere end bare at have en god hudpleje

Meraki har fokus på økologi og naturlige ingredienser, der passer perfekt til enhver hudtype – selv den helt sarte og sensitive. Meraki er ligeledes kendt for at have certificeret alle produkter hos Astma-Allergi Danmark og Svanemærket. Merakis store udvalg af produkter byder bl.a. på ansigtspleje, krop, bade- og bruseserie samt lækre parfumer med unikke dufte. Med Meraki kan du forkæle din hud og altid sikre at du er tip top ift ren og god hud. Merakis produkter er baseret på den seneste forskning inden for hudpleje og velvære. Meraki følger altid de seneste trends inden for disse områder, så du kan være sikker på at få det bedste fra Meraki. Merakis slogan lyder “Duft af Danmark” – og det passer perfekt! Meraki er et brand, du ikke vil gå glip af.

Se vores store udvalg af Meraki på hjemmesiden

Meraki – fordi vi elsker dig. Meraki – fordi du fortjener det bedste! MerakisVision er at skabe de bedste hudpleje- og velværeprodukter, der giver den Ultimate Meraki oplevelse. Merakis Mission er at give enhver Meraki-bruger en unik Meraki-oplevelse, der vil gøre verden lidt smukkere – én Meraki-oplevelse ad gangen. Merakis værdier bygger på 3 fundamentale elementer: ærlighed, nysgerrighed og ydmyghed.