Mangler maden smag? Sådan lærer du at bruge flere krydderier i din mad

Salt og peber får de fleste retter til at smage bedre, men det er ikke fordi, at det ligefrem gør underværker for ens madlavning.

Hvis du virkelig vil have mere fut i maden, så skal du turde tilføje lidt flere krydderier.

Men hvad for nogle krydderier skal man bruge? Hvordan udnytter man dem til at få den bedste smag? Og hvor køber man dem henne? Vi har svarene til dig her.

Spice maden op med krydderier

Her i Danmark bruger vi krydderier som karry, paprika og oregano. Det smager dejligt i en omgang wok eller spaghetti kødsovs. Men hvis du gerne vil pifte hverdagsmaden endnu mere om, så kan du investere i lidt mere eksotiske krydderier fra Hedebogaard.

Hedebogaard har mere end 20 års erfaring med krydderier fra hele verden. På deres webshop kan du finde et bredt udvalg af kvalitets krydderier til madlavning, bagning og endda også drinks.

Mindre fedt og mere spice

Når vi putter smagfulde krydderier i maden, så mindskes behovet for fedt og salt. Fedt og salt er super godt til at give retter mere smag, men det kan nemt erstattes med krydderier og krydderurter.

I modsætning til fedt og salt, så er karry, chili, ingefær og hvidløg godt for vores fordøjelsessystem, og så giver det også en følelse af mæthed, så vi ikke kommer til at overspise mad med masser af kraftfuld og krydret smag.

Så i stedet for at pøse fløde og smør i wokken, så prøv med lidt spice i stedet for.

Smag på verdens forskellige køkkener

Det danske køkken adskiller sig fra for eksempel det Italienske eller det Asiatiske. Andre lande bruger forskellige krydderier i deres madlavning, og dette kan vi drage inspiration fra, når vi eksperimenterer i køkkenet.

Hos Hedebogaard kan du for eksempel købe indiske krydderier og kaste dig ud i at lave smagfulde og krydrede retter som Tikka Masala eller Dhal. Indiske krydderier består for eksempel af gurkemeje, ingefær, chili og kanel.

Kvalitet til lav pris

Dit køkken fortjener en krydderiskuffe som bugner af forskellige smage. Derfor kan du fylde indkøbskurven op med en god håndfuld krydderier fra Hedebogaard uden, at det springer dit budget.

På deres webshop er du garanteret at finde den bedste kvalitet på luksus krydderier, men prisen er altid i bund.

Hvis du bruger over 200 kroner på webshoppen, så får du endda fri fragt.