Mangler du grus og sten til en god pris? Bestil hos Grus Direkte

Skal du bygge nyt eller renovere udendørsområderne? Så får du højst sandsynligt også bruge for rigelige mængder af både sand, grus og sten. Det er nemlig en praktisk, flot og ikke mindst holdbar løsning, der kan bruges til både indkørsel, have og andre udendørsarealer foruden byggeprojekter.

Det er dog ikke billigt for private at købe sten og grus, men hos Grus Direkte kan du være sikker på at få dine materialer til gode priser.

Grus, sand og sten til gode priser hos Grus Direkte

Hos Grus Direkte er målet, at private kunder kan købe sten og grus til samme billige pris som erhvervskunderne. Det er nemlig ofte dyrere for private at købe grus, sand og lignende materialer, når de handler i f.eks. byggemarkeder. Det vil Grus Direkte komme til livs med deres salg direkte til private.

Grus Direkte sælger både til private kunder som husejere, der skal have anlagt indkørsel, men de sælger også til boligselskaber, anlægsgartnere og små håndværkerfirmaer. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil betale for materialerne inden levering, og du ikke ønsker at oprette kontoer hos flere forskellige forhandlere.

Bestil dine materialer direkte på hjemmesiden – med hurtig levering

Når du bestiller dine materialer på GrusDirekte.dk, kan du se frem til hurtig levering. Du kan bestille nemt via hjemmesiden, hvor du blot skal angive, hvilke materialer du ønsker at købe, og hvor stor en mængde du har brug for.

De leverer til hele Danmark, og du får en samlet pris for både materialer og levering uden ekstra uforudsete udgifter. Det er derfor med til at overskueliggøre dine udgifter til materialer.

Brug den smarte mængdeberegner

Er du i tvivl om mængderne, du skal bestille? Så har Grus Direkte gjort det nemt med deres “Mængdeberegner”. Her indtaster du blot de informationer, du kender, og så beregner systemet automatisk, hvor stor mængde materiale du har brug for.

Grus Direkte er en del af en større koncern, der også består af Norrecco og City Container, hvor Grus Direkte står for slag af materialer til deres private kunder. Derfor er Grus Direkte er et mindre team, der har helt styr på deres produkter, og du kan derfor altid række ud efter hjælp eller vejledning. De er eksperter på deres område, og de ligger derfor inde med uvurderlig erfaring og viden, som de gladeligt deler ud af til deres kunder.