Løs dit pladsproblem med udlejning af 20 fods containere

Står jeres virksomhed eller arbejdsplads og mangler ekstra opbevaring? Det kan være, at I uventet har opbygget for stort inventar, som I nu skal finde opbevaringsplads til, eller at I skal opbevare potentielt skadelige væsker og materialer? Så kan udlejning af 20 fods containere måske være noget for jer. Mulighederne er mange med 20 fods containere, og I vil helt sikkert kunne finde en løsning på jeres situation.

Mulighederne er mange med udlejning af 20 fods containere

20 fods containere kommer i alle former og størrelser – eller sådan da. De er robust bygget og kan således bruges til opbevaring i mange år og kan indrettes til at skulle opbevare lige hvad det skulle være. Til potentielt skadelige væsker og materialer tilbyder DC-Supply en miljøcontainer, som er indrettet med et kar på bunden, som kan opfange eventuelt lækage af kemikalier eller andre væsker, som derfor kan stå ubemandet. Ligeledes kan 20 fods containere bruges til opvarmning af varer, som er temperaturfølsomme, og de kan bruges til køle- og frys opbevaring. Udstyret med en solcelle og et batteri bliver containeren selvkørende.

Udlejning i en kortere eller længere periode

DC-Supply tilbyder udlejning af 20 fods containere i både kortere og længere tid, så ligegyldigt hvor længe jeres opbevaringsbehov måtte stå på, kan DC-Supply tilbyde en løsning for jer. Det kan være, at jeres virksomhed har bestil en masse inventar som hjem, som I har haft svært ved at komme af med på grund af turbulente sidste år, eller at I har været nødt til at opsige jeres lagerplads. Hvad end jeres situation, står DC-Supply klar med udlejning af 20 fods containere.

20 fods containere kommer både som nye og brugte ISO-containere med CSC-godkendelse. Hvad end I har behov for at opbevare, så kan 20 fods containere tilpasse sig efter jeres behov og kan således komme i versionerne; dobbeltdørs-, sidedørs-, flattrack-, open top- og high cube containere. Hvad end I har brug for, så producerer, sælger og udlejer DC-Supply containerløsninger til civile og militære formål og således har deres projekter været alsidige; alt lige fra en hundekennel, et Tv-studie og et mobilt køkken til et helikopter hangartelt med mobilt gulv og et udspringstårn i et vandsportscenter. Mulighederne kan være uendelige, og de kan helt sikkert være med til at opfylde jeres behov. Dagene hvor en container bare stod i en stor containerhavn et sted i verden er forbi.