Lækre mikrofiber håndklæder

Det er ofte undervurderet, hvor vigtigt og behageligt det er at have styr på sit strandudstyr. Her kan et lækkert mikrofiber håndklæde være den helt rigtige løsning. Håndklædet fra SummerSand er både sandfrit og hurtigtørrende. Et fantastisk og unikt håndklæde, som du med garanti ikke vil være ked af at tage med på stranden, i parken eller bare i haven derhjemme.

Miljøvenligt og praktisk

Mikrofiber håndklæderne fra SummerSand er lavet af genanvendte plastflasker. Du kan derfor med god smag i munden sætte kurs mod stranden med dit håndklæde, som er pakket ind i en lille rejsetaske lavet af 100% økologisk bomuld. Du ankommer altså både med stil og klasse, når du sætter dig til rette på stranden. Samtidig er du garanteret en god oplevelse med håndklæderne, som både er bløde og absorberende. Faktisk bliver de kun blødere med tiden i modsætning til andre almindelige håndklæder.

Mange fordele ved mikrofiber håndklæder

Mikrofiber håndklæderne er selvfølgelig også sandfrit og hurtigtørrende, men er også særdeles praktisk lavet, så de ikke opfanger lugte, som andre bomuldshåndklæder gør det. Du kan altså også bruge dem til sport, selvom du skulle have svedt igennem. Dette gør, at du ikke behøves at vaske håndklæderne i samme grad som andre, hvilket kun er med til at hjælpe miljøet. Håndklædet tørrer tre gange så hurtigt som andre almindelige bomuldshåndklæder, hvilket også gør, at det kan tages meget hurtigere i brug igen. Alt i alt er der rigtig mange gode grunde til at købe årets kollektion af håndklæder fra SummerSands.

Gode priser for kvalitet

Man har kendt til brugen af håndklæder i mange hundrede år. I Tyrkiet har de været kendt i mange århundrede i forbindelse med de tyrkiske bade. Dengang var det altid håndvævede håndklæder, som bar præg af kvalitet. Det samme gør sig gældende med håndklæderne fra SummerSand. Du kan vælge mellem Deep Blue, Ocean Green, Marble Sand og Purple Grape som dine farvemuligheder. Fælles for dem alle er det dog, at de bugner af kvalitet og skåner miljøet samtidig. Hvert håndklæde genanvender 15 plastflasker, som dermed undgår at havne i naturen. Du kan købe dit mikrofiber håndklæde for 229 kr. stykket, og køber du to får du også leveringen gratis. Ovenikøbet får du håndklæderne leveret i små rejsetasker, som gør at du kan tage det med dig overalt. Håndklæderne er samtidig kompakte og lette, så du ikke skal okse afsted på stranden eller i parken med et stort og tungt håndklæde.