Lad Sagførerne bistå dig ved syn og skøn i besværlige entreprisesager

Står du i den uheldige situation, at du har opdaget byggesjusk eller fejl og mangler i forbindelse med et bygge- eller renovationsprojekt? Så tag kontakt til Sagførernes entrerpriseadvokater. Hos dem bliver du nemlig mødt med en kombination af juridisk ekspertise og mange års erfaring, der kan hjælpe dig godt igennem entreprisesager af forskellig art.

Allier dig med en dygtig og erfaren advokat

Sagførerne har siden kontorets start i 1977 bistået ved en bred vifte af sager. Et af kerneområderne har i alle årene været byggesager, og de har derfor stor erfaring med sådanne sagstyper. Denne erfaring kan du drage fordel af, hvis dit byggeri ender i problemer.

I mange tilfælde vil inddragelsen af en advokat være nok til, at sagen kan løses på fredelig vis, men hvis den må afgøres i retten, så står du stærkere i din sag med Sagførerne ved din side. De hjælper dig nemlig både med at præsentere sagen korrekt, varetage din interesser og gøre brug af de værktøjer, der kan give dig en fordel i processen.

Syn og skøn giver klarhed over forholdene

Et af de værktøjer, der ofte bliver benyttet i sager om byggesjusk, er syn og skøn. Dette værktøj giver nemlig de involverede parter et objektivt overblik over situationen, som sagen kan føres ud fra. Ved syn og skøn kommer der en uafhængig fagperson ud for at vurdere de forhold, der er uenighed om. Dette kan give dig et godt udgangspunkt for at bedømme, om du reelt set har en sag, da det her vurderes, om der er tale om fejl og mangler eller byggesjusk, og hvem der er skyld i dette. Her afklares det normalt også, hvordan disse problemer bør udbedres, og hvilket prisleje disse udbedringer kommer til at ligge i. Hvis skønserklæringen viser, at der er grundlag for at gå videre med sagen, hjælper Sagførerne dig selvfølgelig også gerne med at føre den bedst muligt, så du kan komme godt videre.

Et besøg på sagfoererne.com kan dermed hurtigt vise sig at være din tid værd, hvis du søger juridisk bistand til din byggesag. Her finder du blandt andet en stor mængde artikler, som du med fordel kan læse for at blive klogere på området og dine muligheder. Der kan du nemlig læse mere om emner som syn og skøn, byggesjusk samt fejl og mangler, hvormed du nemmere kan vurdere din situation.