Kvalitets vin fra det italienske Moscato
Moscato er en aromatisk drue, der hovedsagelig dyrkes i varmere klimaer. Afhængigt af hvor den dyrkes, kan druen findes under forskellige navne. I Italien er den kendt som Moscato, men i Frankrig hedder den f.eks. Muscat og i Spanien Moscatel. Den har mange navne, men i alle tilfælde er der tale om den samme vidunderlige drue. Moscato er en meget udbredt og alsidig drue, som findes i mange varianter. Moscato-druen findes både i grønne og blå nuancer, men det er typisk den grønne drue, der dyrkes. Det siges, at druen stammer fra Mellemøsten, og faktisk er Moscatels fra denne region nogle af de mest værdsatte. Læs mere omkring de mange muligheder indenfor Moscato vin.
Prøv Moscato d’Asti til din næste dessert
Moscato d’Asti er en mousserende vin fra Asti-regionen i Piemonte, Italien. Den er lavet af Moscato Bianco-druen og har et relativt lavt alkoholindhold. Vinen er kendt for sin søde blomsteraroma og frugtagtige lethed, hvilket gør den til en populær dessertvin. På trods af sin sødme har Moscato d’Asti stadig et let bid af syre, der renser ganen og giver en unik friskhed. Hvis du er på udkig efter en boblende vin til desserten, skal du prøve Moscato d’Asti. Den er super lækker og vil passe perfekt til din næste aften sammen med vennerne. Den er super sød og kan fungere til diverse desserter.
Friske druer og en kanon smag i moscato vin
Friske spisedruer er den perfekte måde at nyde den søde smag og duft af Moscato-vin på. Uanset om du nyder dem tørre, søde eller boblende, vil disse vine helt sikkert behage din smag. For en helt unik oplevelse kan du prøve Moscato Bianco-sorten. Denne drue dyrkes hovedsageligt i Piemonte og bruges til at skabe de lækre Asti Spumante og Moscato d’Asti mousserende vine. Hvis du er på udkig efter en drue, der virkelig er enestående, skal du ikke lede længere end til den friske spisedrue. Med sin uimodståelige sødme og friske smag vil den helt sikkert blive din nye yndlingsvin.