Kombucha infuseret med Rosa Rugosa

Er du helt vild med Kombucha? Så bør du prøve de vanvittige Kombucha bobler infuseret med Rosa Rugosa. Man kan vel godt sige, at det er en form for Kombucha champagne. Det er i hvert fald en yderst eksklusiv drik, der passer til enhver festlig anledning, hvor det hele skal være lidt finere end normalt. De kan være mere eller mindre vinøse eller læskedriksagtig i deres smage, men fælles for dem alle er, at de har en vis elegance og eksklusivitet over sig. Og når det så er sagt, så kommer de i flere forskellige varianter. Du kan, som sagt, vælge én, der er infuseret med Rosa Rugosa – et rigtig godt valg for dig, der i forvejen godt kan lide rosévin. Og er det noget, du tror, du kunne være interesseret i? Så kan du lige her finde en lækker flaske Kombucha bobler med Rosa Rugosa.

 

Nyd Kombucha med Rosa Rugosa til desserten

Måske undrer du dig over, hvad Rosa Rugosa egentlig er? Men det er egentlig ikke vildere, end at det er en rose, du hyppigst finder langs de nordiske strande. Til gengæld giver den en lækker og helt unik blomsteragtig smag, og derfor minder Kombucha boblerne med Rosa Rugosa også lidt om en mild rosévin. Og ligesom at smagen er helt fantastisk, så er duften det naturligvis også. Det er en lækker duft af rosenblomst samt en mere dyb duft af røde bær og krydderier. Varianten er helt perfekt til en solrig sommeraften på altanen, men du kan med stor fordel også nyde den til desserter, kager og en skål med søde jordbær.

 

Fejr de små glæder i livet med Rosa Rugosa Kombucha

Ønsker du således at gøre alle øjeblikke til festlige øjeblikke? Så er Kombucha boblerne med Rosa Rugosa lige noget for dig. Og udover, at det er en ualmindeligt lækker drik, så er det ligeledes en drik, du sagtens kan nyde med god samvittighed – den er nemlig alkoholfattig, og derfor kan du også nyde den til enhver tid uanset, om det er morgen eller aften. Åbner du en sådan flaske, vil du opleve en nydelse, der svarer til, når du åbner en flaske mousserende vin – blot med mindre alkohol. Så følg linket øverst i artiklen og køb den helt perfekte falske Kombucha bobler med Rosa Rugosa til din særlige anledning.