Køb tegneserier og Sebastian Klein bøger til børn billigt hos tales!

Hos tales finder du et stort udvalg af børnebøger inkl. de berømte Sebastian Klein bøger om dyr samt et væld af tegneserier til gode priser.

For direkte adgang til de nyeste bøger, så tilmeld dig appen tales Premium, hvor du har nul begrænsninger.

Sebastian Klein bøger er altid et hit hos børn

Hos tales har de samlet alle de kendte Sebastian Klein bøger til børn, der handler om forskellige dyr. De er hver især spækket med 100 forskellige dyr inden for et bestemt tema. Bestil f.eks. De 100 mest fantastiske fortidsdyr, De 100 mest gådefulde dyr og Verdens 100 farligste dyr. Bøgerne er inddelt i forhold til aldersgrupper, så det er let for dig at finde ideelle Sebastian Klein bøger til netop dit barn.

Sebastian Klein har gjort sit navn som TV-vært i 90’erne og har efterfølgende udgivet et væld af dyrebøger om alt fra A-Z i naturens rige. Han har altid haft et talent for at tale til børn.

De fascinerende Sebastian Klein bøger er den perfekte gave! Hans quizbøger med dyr er også perfekte på gavebordet eller under juletræet.

Hos tales.dk finder du altid de bedste priser på Sebastian Klein bøger, og når du bestiller online, får du tilmed dag til dag-levering.

Tegneserier med de flotteste illustrationer

Køb tegneserier til børn såvel som voksne hos tales. En god tegneserie er en afbalanceret kombination af historie og illustrationer. Hos bogportalen finder du nye såvel som traditionelle tegneserier. Se f.eks. på tegneserier fra My Hero Academia universet. Gå på opdagelse blandt de bedste titler som Urhistorien af Peder Madsen og Franka 25 af Henk Kuijpers.

En god tegneserie har lige så høj vægt på teksten som illustrationerne. Formatet henvender sig til alle aldersgrupper og til alle personligheder. Én ting er at kunne skabe gode rubrikker og flotte illustrationer. En anden ting er at skabe en god sammenhæng imellem de forskellige rubrikker. Det er her, at lærling og mester adskilles.

Har du brug for inspiration? Gå på udkig i alt fra Valhalla tegneserier til Tintin tegneserier på tales.dk. Hvis du vil vide mere om historien bag tegneserier eller mere om forskellige titler, så klik derind.

Uanset om du er til faglitteratur eller skønlitteratur, så tilmeld dig tales Premium. Denne app til lydbøger giver dig adgang her og nu til de bedste titler. Vil du gerne lytte til de nyeste bøger, uanset hvor henne du er? Download appen til iOS og Android, og start med det samme.