Køb solcellelamper og få en masse fordele

Solcellelamper er gode i haven. De er både dekorative og praktiske og skaber atmosfære, mens de oplyser haven om aftenen og natten. Solcellelamper skaber en hyggelig atmosfære med deres rolige og behagelige lys. Solcellelamper kan dog kun give dig dette venlige lys, hvis de er blevet opladet af sollyset i løbet af dagen. Hvor længe solcellelamperne forbliver tændt afhænger derfor af årstiden og hvor meget sollys de udsættes for. For at solcellelampen kan fungere godt om vinteren, er det vigtigt, at den har adgang til direkte sollys i mindst et par timer om dagen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan solcellelamperne være mindre effektive, når det bliver mørkt udenfor – eller endda slet ikke fungere.

Brug grøn energi gennem solcellelamper

En solcellelampe kan være en iøjnefaldende tilføjelse til din have, indkørsel, terrasse eller ethvert andet udendørs område. Den er udstyret med solceller, der oplades i løbet af dagen, så den fungerer som en smuk lyskilde om aftenen og om natten. Solcellelamperne fås i alle mulige stilarter – der findes solcellelamper for enhver smag. Mange solcellelamper har LED-teknologi, hvilket betyder, at de afgiver et klart hvidt lys. Nogle solcellelamper har også farvede glasdæksler, der giver dem et mere dekorativt udseende . Ud over solcellelamper med LED-teknologi kan du vælge mellem solcellelamper, solcellepæle og væglamper med solceller. Solcellelys gør det muligt at skabe atmosfære både indendørs og udendørs uden at miste energi, da de udelukkende drives af sollys.

Solcellelamper perfekt til dit hus eller have

Solcellelamper er udstyret med solceller, der absorberer solenergi om dagen, så de kan udsende lys om aftenen og om natten. Solenergi betyder gratis belysning uden negativ indvirkning på miljøet, da solcellerne drives af sollys. Solcellelamper er derfor et miljøvenligt alternativ til andre typer udendørs belysning. Hvis solcellelampen er blevet opladet tilstrækkeligt af solcellerne, vil den udsende lys, når mørket falder på – eller selv når der er skydække eller tåge. Hvor længe en solcellelampe fungerer, afhænger af forskellige faktorer, f.eks. hvor meget direkte sollys den modtager i løbet af dagen, hvilken årstid det er, og hvor overskyet det er.