Køb af guld – sælg dit gamle guld

Har du været nede i gemmerne og fundet nogle gamle guldsmykker, guldmønter eller noget andet gammelt guld, som du ikke bruger mere? Så bør du overveje køb af guld.

Med et køb af guld kan du nemt og hurtigt slippe af med dit gamle guld, som alligevel bare ligger og fylder. Det smarte ved køb af guld er, at du både slipper for at have det gamle guld liggende, men samtidig også får penge mellem fingrene. Når du sælger dit guld, så får du naturligvis noget igen. Dette kan du så gå ud og bruge på nogle helt nye guldsmykker, eller hvad du nu lige ellers har lyst til. Du bør altså sælge dit guld, i stedet for at smide det tilbage i gemmerne, hvor det aldrig bliver brugt alligevel. Du får stort udbytte samt ryddet op i gemmerne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt information om køb af guld.

Sådan foregår køb af guld

Det er naturligvis dig, som skal tage første step og kontakte de professionelle, der vil købe dit guld. Derefter får du et tilbudt et gratis købstilbud, og så skal du beslutte dig for, om du ønsker at sælge. Derefter arrangeres et møde, hvor den præcise pris, vurdering og vejning vil foregå. Herefter skal du blot beslutte dig for, om køb af guld skal foregå kontant, via en bankoverførsel eller med MobilePay.

Når dit guld skal vurderes, handler det om guldet karat og vægt. Guldet karat kan du typisk se på et tal/mærke. Jo højere det tal er, jo flere karat er det. De nuværende priser skifter alt afhængig af den globale finansielle situation. Ud fra disse faktorer bliver dit guld vurderet. Nogle købere ser også en værdi i guldets alder og historie, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rette til køb af guld. Du kan i princippet sælge dit guld til alle og enhver. Dog skal man som virksomhed være godkendt af politiet til at handle med guld.

Du kan med stor fordel kontakte køb af guld, og finde ud af hvilke muligheder du har. Dernæst kan du beslutte dig for, om du vil af med dit gamle guld.