Jeanne d’Arc Living – unikt interiør

Leder du efter nyt interiør? Er du ude efter noget anderledes, som måske har et udtryk af gamle dage? Så bør du måske tage et kig på det store udvalg af interiør fra Jeanne d’Arc Living.

Dette er interiør til ham eller hende, der ønsker at skille sig ud. Jeanne d’Arc Living ønsker nemlig at frembringe den karakteristiske, særprægede og stemningfyldte fransk/nordiske landstil, der handler om de små detaljer. Jeanne d’Arc Living stræber efter at hjælpe mennesker, der søger denne stil i deres interiør. Jeanne d’Arc Living arbejder målrettet for at skabe unikke produkter, samtidig med at bibeholde den gode kvalitet. Alle produkter skal enten være eget design eller reproduktioner af gamle ting. Du finder ikke mere autentisk og unikt interiør end dette.

Hvis dette lyder som lige præcis det, du leder efter, så finder du her et stort udvalg af interiør fra Jeanne d’Arc Living.

Historien bag Jeanne d’Arc living

Navnet Jeanne d’Arc lyder måske bekendt for nogle. Hun var en fransk heltinde, som havde en vilje og målrettethed udover det sædvanlige. Hun var ikke undlagt, hvad samtiden mente, man burde eller ikke burde. Hun gik sin egen vej og kæmpede til det sidste, for det hun troede på. Derfor mener virksomheden Jeanne d’Arc Living også, at vi alle bør turde gå vores egne veje og skille os ud fra mængden. Man forsøger at tænke utraditionelt, og dette er også tydeligt i produktdesigns.

Virksomheden drives hovedsagligt at eget design, som bliver produceret her i Danmark – mange er håndlavet. Jeanne d’Arc Living tilbyder et bredt udvalg af blandt andet kalkmaling, brugskunst, tøj, boligtekstiler, møbler, garn og meget mere – alt i ægte nostalgisk landstil. Genbrug og loppefund er også en del af inspirationen bag dette brand.

Hvis livsstil, indretning af hjemmet og haven interesserer dig, og du leder efter noget helt unikt, så bør du altså tage et kig i det store udvalg. Der vil med garanti være noget, som opfylder lige præcis dine behov og krav. Hvad enten du er på udkig efter en hængekøje til udestuen, et nyt spisebord, en unik bordreol, lampe eller tøjstativ, så kan du med garanti finde det her.