Hvilke sneakers mærker trender lige nu?

Det er snart tid til jul og nytår. Vi nærmer os med hastige skridt, og det betyder, at det både snart er gavetid, men også festtid. Hvis du derfor er interesseret i læse lidt om hvilke sneakers mærker, som er populære for tiden, skal du læse med her. Uanset om du selv skal have et par fede sko til festerne, eller om du skal give dem i gave. 

New Balance er en sikker vinder

Et godt bud på populære sko er new balance sko. De er særligt in hos både mænd og kvinder. Dette forstås også, da de er behagelige at have på samtidig med, at de har et fedt design. Særligt deres modeller 550, 530 og 990 er utroligt populære hos unge for tiden. De findes i mange forskellige farver, så du kan finde netop den farve, som du mangler i garderoben. 

Salomon er unikke 

Et andet mærke som også er populært for tiden, er Salomon. De har mange sneakers, som er lavet til gå, løbe eller tracke i. De er derfor særligt alsidige, og kan bruges både til sport og hverdag. Salomon har mange forskellige modeller og farver, og kan bruges af både mænd og kvinder.

Gode, gamle Adidas  

Adidas er et gammelt brand, som de fleste kender til. De er kendt for både sportstøj og sko. Mange af deres sneakers trender også for tiden, så hvis du vil have et par sko, hvor du ved, at kvaliteten er god, skal du investere i et par sneakers fra Adidas. De laver sko til mænd, kvinder og børn. Skoene kan både bruges til træning eller til hverdag. 

Udover de tre brands, som er nævnt ovenover, findes der også mange flere populære brands, som også laver fede sneakers. Du skal derfor blot på udkig efter netop dem, som du står og mangler.