Hestefoder light er det rigtige foder til din hest

En måde at hjælpe en overvægtig hest på er ved at fodre den med let hestefoder. Denne type foder har et lavere kalorieindhold og kan hjælpe hesten med at tabe sig. St. Hippolyt har udviklet et let hestefoder fremstillet af naturlige ingredienser. Dette foder kan hjælpe med at afhjælpe nogle af de problemer, der er forbundet med overvægt, f.eks. ømme hove. Hvis din hest har en metabolisk ubalance, er det vigtigt at arbejde tæt sammen med din dyrlæge for at udvikle en behandlingsplan. Den vigtigste del af behandlingen er dog en effektiv diæt. Heste og ponyer med metaboliske ubalancer er ofte overvægtige og skal fodres med en meget sukkerfattig og energibesparende kost. De skal også motioneres hyppigt, og hvis hesten er eller har været bokset, bør man først begynde at motionere, når det er sikkert at gøre det. Alle deres lette hestefodertyper har et lavt sukker- og energiindhold, og netop derfor er de velegnede til heste med stofskifteforstyrrelser. Så hvis du er på udkig efter et let hestefoder, der hjælper din hest med at holde sig sund og i form, skal du ikke lede længere end til deres sortiment af specielt sundt hestefoder light.

Hestefoder light sikre dig en sund og rask hest hele året

Hvis du har en let hest, der har brug for en særlig diæt, har St. Hippolyt to gode muligheder for dig. Deres Glyx-Wiese Høcobs er et naturprodukt fra Bodensee-regionen, hvor mangfoldigheden af urter og græs er ekstremt stor. Høkkerne høstes på en måde, der er med til at bevare næringsstoffer, fiberstruktur, bladdele og græsfrø. Deres andet let hestefoder er Hippolyt Equigard Müsli. Dette foder er rettet mod heste, der har et særligt behov for en fodersammensætning, der ikke indeholder korn. I stedet for korn og melasse leveres energien i foderet af lavglykæmiske fibre, og der er yderligere vitaminer og mineraler til støtte for din hests sundhed. Uanset hvilket let hestefoder du vælger, kan du være sikker på, at din hest får den bedst mulige ernæring.

Giv din hest det den fortjener med hestefoder light

Hos St. Hippolyt har de et stort udvalg af let hestefoder, som du kan købe online. Med så mange muligheder at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte foder til din hests behov. Uanset om de foretrækker pellets eller müsli, har de begge typer let hestefoder til rådighed. Gennemse deres udvalg, og find det rigtige foder, der kan hjælpe din hest tilbage på sporet.