Her kan du læse nyheder fra din kommune

Det er altid rart at kunne følge med i, hvad der sker i dit lokalområde. Det kan være, at du interesserer dig for lokalpolitik, eller ønsker at holde øje med kriminaliteten i området. Der findes derfor en lokal netavis til hver eneste kommune i landet, hvor du kan læse både store og små nyheder. På den måde kan du altid være opdateret på, hvad der sker i din by.

Her kan du læse om, hvilket indhold der er på netavisen, og hvor du finder den:

Læs om mange spændende emner

På netavisen kan du læse artikler inden for mange forskellige emner. Du finder netavisen her. Her kan du læse artikler inden for emnerne Kultur, Erhverv, Debat og Politik, Samfund, 112 og Danmark.

Under erhverv finder du for eksempel nyheder og artikler fra det lokale erhvervsliv, hvilket for eksempel kan være interessant for dig, som selv er erhvervsdrivende. Under Debat og Politik kan du blandt andet læse om de lokale politiske tiltag, eller om hvad der er blevet diskuteret på det seneste byrådsmøde. Ønsker du selv at deltage i den lokale politik, kan du desuden indsende læserbreve til netavisen.

Nyheder fra både lokalområdet og hele landet

På netavisen kan du altså læse nyheder og artikler fra din kommune, men du kan også læse nyheder fra hele landet under sektionen kaldet Danmark. Du kan på den måde få et stort nyhedsoverblik, og følge med i de vigtigste nyheder fra hele landet.

Desuden kan du på netavisen læse om, hvilke begivenheder der finder sted, og hvilke arrangementer der afholdes i lokalområdet. Det kan for eksempel være en festival eller et spændende foredrag der finder sted. Du kan også læse om, hvilke nye restauranter eller butikker som åbnes i byen. På den måde er det let at sætte kryds i kalenderen, så du kan deltage i det, som interesserer dig.