Guide: Sådan lyser du din terrasse op på sommeraftener

Når du sidder ude på din terrasse på sommeraftener, så bliver der på et eller andet tidspunkt mørkt. Men bare fordi det bliver mørkt, behøver det ikke at betyde, at du er nødt til at sætte dig indenfor.

 

Der er nemlig mange muligheder for at lyse din terrasse op, så det bliver mere hyggeligt at sidde der på sene aftener.

 

Sæt en hyggelig lyskæde op

 

Der er som sagt flere forskellige muligheder, når det kommer til lys på din terrasse, så det kommer helt an på, hvad du er mest til, og hvad der passer ind på din terrasse. Hvis du leder efter en enkel og nem løsning, så er en lyskæde et godt valg. En lyskæde er nemlig nem at sætte op og nem at tænde, så snart du har brug for det. Lyskæder kommer i forskellige størrelser, længder og farver, så det bør ikke være noget problem at finde en, der matcher din terrasse.

 

Hvis ikke du har nogen stikkontakt i nærheden af din terrasse, så er det en mulighed at vælge en lyskæde, der kræver batterier i stedet. Find aaa batterier her til din lyskæde.

 

Tænd op for en havepejs

 

Der er noget helt særligt over levende ild. Det er ikke den nemmeste løsning, fordi det kræver, at du lige tænder op og får gang i noget ild, men til gengæld giver det en helt særlig stemning. Hvis du gerne vil have mulighed for at tænde op for noget levende ild på din terrasse, så er en havepejs f.eks. en mulighed. En havepejs er en lille udendørs brændeovn, der er nem at tænde op i. Det giver både lys og varme på sene sommeraftener.

 

Hvis du er mere til et helt traditionelt bål, så findes der også bålsteder, som er til at sætte direkte på din terrasse.

 

Pynt op med små lanterner

 

Hvis ikke du har behov for en hel masse lys på din terrasse, men du alligevel savner lidt stemning, når det begynder at blive mørkt, så er et par lanterner f.eks. en god løsning. Lanterner er nemme at flytte rundt op og nemme at sætte lige præcis der, hvor du har brug for dem.

 

Desuden ser lanterner rigtig fine ud at have stående som pynt. Hvis ikke du er til almindelige stearinlys, er det også en mulighed med nogle LED-lys til dine lanterner.