Gør noget godt for dig selv og drik økologisk te

Er du glad for varme drikke? Ønsker du at gøre noget godt for dig selv og din krop, og tænker du over, hvad du spiser og drikker? Så bør du drikke økologisk te.

Når du handler økologisk, beskytter du både naturen og grundvandet. Du bidrager nemlig som forbruger til at forhindre at pesticider siver ned i grundvandet, og du sparer dig selv for diverse uønskede tilsætningsstoffer. Hvis du vælger at drikke økologisk te, siger du farvel til 281 E-numre, samtidig med at du får en te uden gensplejset indhold. Der er altså masser af gode grunde til, at du bør vælge økologisk te, både for dig selv og for planeten. Der findes i dag et hav af forskellige smagsvarianter af økologisk te, og der er derfor garanti for, at du finder en, som passer til lige netop din smag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af økologisk te.

Økologisk te – gode grunde til at du bør drikke mere

Der er mange gode grunde til at drikke te i hverdagen. For det første mindsker du stresshormonet, da antioxidanterne sænker cortisol i blodet. Antioxidanterne i økologisk te stabiliserer også blodtrykket samt mindsker åreforkalkning. Te har generelt en beroligende og afslappende effekt, som er rigtig godt for kroppen. Te har modsat kaffe et lavere koffeinindhold, hvilket også er med til at give den beroligende effekt, og netop derfor er det smart at drikke en kop te om aftenen inden sengetid. Desuden behøver du ikke bekymre dig for kalorier i økologisk te, da det kun besidder et minimalt indhold af kalorier. Der er altså mange gode grunde til at have lidt forskelligt te liggende i skabet og drikke en kop eller to om dagen. Det er utrolig sundt for kroppen at tage en slapper, og her er en god bog og en kop økologisk te et rigtig godt eksempel for at få kroppen helt ned i gear. Du kan med god grund prøve nogle forskellige slags te heriblandt hvid, jasmin og grøn, som alle har hver deres gode effekter og smage.