Gode råd til dig, der arbejder på plejehjem

Hvis du arbejder på et plejehjem til hverdag, byder hverdagen helt sikkert på en masse forskellige ting. Det er ikke altid kun lys og glade dage, når man arbejder på plejehjem, og sommetider kan man komme i situationer, som kan være rigtigt svære. Læs videre her for at finde gode råd til dig, der arbejder på plejehjem.

Magtanvendelse – lær mere om, hvordan du håndterer dette

På et plejehjem kan der sommetider opstå ubehagelige situationer, som kan være rigtigt svære at skulle håndtere. Til tider kan det endda være, at der bliver brugt magtanvendelse, hvilket er ubehageligt både for den ældre, men også for personalet. Det er derfor vigtigt, at der i stedet findes andre metoder, som kan bruges. Dette kan du lære mere om på et magtanvendelse kursus.

Her vil du kunne om, hvordan disse ubehagelige situationer kan undgås, og hvordan du bedre kan forstå den ældre, som måske reagerer på en voldsom måde. Det kan være noget, som vil give dig en mase brugbar viden, so, du kan benytte i hverdagen på det plejehjem, som du arbejder på.

Snak med nogen, hvis du bliver meget påvirket af et dødsfald

Når man arbejder på et plejehjem, er det desværre også sådan, at der ofte vil være nogen, som går bort. Det kan være enormt svært at skulle forholde sig til, især hvis man havde et specielt forhold til den enkelte ældre på plejehjemmet.

Det er rigtigt vigtigt, at du ikke undlader at snakke med nogen, hvis du bliver meget påvirket af et dødsfald på plejehjemmet. Selvom det er en del af hverdagen på et plejehjem, betyder det altså slet ikke, at det er noget, som er ubetydeligt – det er derfor også en naturlig ting, hvis du bliver påvirket af det, og har brug for at snakke med nogen om det.