Gode idéer til de grå efterårsdage

Sommeren er desværre et afsluttet kapitel i det danske land, og de blå solskinsdage er efterhånden blevet afløst af grå og triste efterårsdage. Det har formentlig ikke været det helt store problem at få tiden til at gå i løbet af sommeren. Til gengæld er det fuldt forståeligt, hvis du er på udkig efter nogle nye hobbyer, da det kolde vejr umuliggør en masse forskellige udendørshobbyer. Derfor får du her et par forslag til, hvad du kan lave i løbet af efteråret.

Dårligt vejr behøver nemlig ikke nødvendigvis at betyde dårlige dage. Der er nemlig en masse forskellige ting at lave indenfor. Du kan selvfølgelig altid se fjernsyn, læse i bøger eller spille forskellige slags spil. Men hvis du er mere ovre i den kreative boldgade, kunne du eksempelvis give dig i kast med patchwork stof.

Hvad er patchwork stof?

Måske har du allerede hørt om patchwork stof, eller måske er det første gang, du støder på ordet. For at være på den sikre side, får du derfor lige en kort forklaring her. Patchwork stof er en type stof, som kan bruges til at kreere et hav af forskellige ting. Det består af en masse sammensatte stykker stof, som kan fås i en masse forskellige farver. På den måde er det altså kun fantasien, der sætter grænser for projekterne. Så hvis du er den kreative type, så giv dit hjem og projekter et unikt look med patchwork stof.

Hvad kan jeg så lave med patchwork stof?

Som sagt er mulighederne stort set uendelige med patchwork stof, og derfor er det altså som sagt nærmest kun din fantasi, der sætter grænser. Du kunne eksempelvis give dig i kast med et tæppe til børneværelset? Eller du kunne lave en masse julepynt? Det kan også være, at du har lyst til at beklæde nogle af dine møbler med stoffet.