Frokost+ tilbyder frokostcatering og frokostordninger

Find frokostcatering til enhver smag hos Frokost+! Frokost+ er for alle og enhver, da deres lækre løsninger altid skræddersys til din virksomhed og dens medarbejdere. Maden baseres på tre parametre: gode råvarer, god smag og god variation. Frokostordninger til firmaer har derfor aldrig været lettere end med hjælp fra Frokost+.

Frokost+ kan skræddersy deres lækre frokostcatering

Frokost+ er Århus’ ældste leverandør af frokostcatering og har derfor fuldkommen styr på, hvad en sådan forretning bør prioritere. På www.frokostplus.dk finder du derfor et stort udvalg af salater, brød, varme og kolde retter, ost, supper, fredagssødt og meget mere. Disse mange elementer kan sammensættes præcis, som du ønsker det, så jeres frokostcatering er skræddersyet til jeres specifikke medarbejdere. Hos Frokost+ tror man nemlig på det tætte samarbejde, og denne lokale virksomhed er derfor altid i nærheden, hvis I ønsker at tage en snak om jeres muligheder for frokostcatering. Frokostcatering skal nemlig kunne fungere som et holdepunkt i en ellers travl hverdag, hvor energiniveauet gerne skulle kunne opretholdes hele dagen lang. Dette lokale firma tilbyder derfor frokostcatering, der baserer sig på godt håndværk og friske råvarer, sådan at I altid får lækre anretninger leveret, der holder energiniveauerne oppe i mange timer ad gangen. Disse anretninger er som led i dette blandt andet sæsonbestemte, hvilket vil sige, at der for eksempel serveres suppe om vinteren og koldskål om sommeren som ekstra retter en gang om ugen.

Med frokostordninger til firma får alle ansatte god mad

Frokostordninger til firmaer er derfor en god måde at holde dine medarbejdere glade og tilfredse på. Frokost+ sørger nemlig altid for at sammensætte menuer, der passer mange forskellige smagspaletter, og frokostordninger til firmaer herfra kan derfor bestå af alt fra tarteletter til fettuccine, sådan at alle medarbejdere kan forsætte deres arbejdsdag med fyldte maver. Frokostordninger til firmaer fra Frokost+ laver desuden alle retter fra bunden, uanset hvor retten kommer fra, sådan at du kan vide dig sikker på det høje kvalitetsniveau. Dette firma springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og de baserer alle deres frokostordninger til firmaer på traditionelt håndværk og friske råvarer. Selv brødet bages fra bunden, sådan at kvaliteten altid kan monitoreres. En anden fordel ved at købe frokostordninger til firmaer fra Frokost+ er deres fokus på miljøvenlige og brugervenlige løsninger. Alle leveringer sker nemlig på fade i varmekasser, der er klar til at stille på bordet og lette at genbruge. Du kommer derfor aldrig til at bakse med engangsemballage, hvilket både er dyrt og mindre hygiejnisk. En frokostordning fra Frokost+ kan derfor blive jeres nye højdepunkt på dagen, og det tidspunkt, hvor I alle samles om den gode samtale.

Besøg www.frokostplus.dk, hvis din interesse for frokostcatering er blevet vakt, og du vil vide mere om dine mange muligheder med Frokost+.