Fodergrossisten.dk forhandler BARF hundefoder og levende foderinsekter

Hvis du ønsker at tage dig bedst muligt af dine kæledyr, uanset om det er hund, kat, hest eller mere eksotiske dyr, så er det vigtigt, at du har det rette foder. Hos Fodergrossisten.dk kan du finde alt, du skal bruge, til de forskellige dyr. I deres udvalg kan du både finde BARF hundefoder og levende foderinsekter.

Fodr eksotiske kæledyr med levende foderinsekter

Har du behov for levende foderinsekter til dine eksotiske kæledyr, så bør du bestille dem hos Fodergrossisten.dk. De har alt, du skal bruge, og de sørger altid for sikker levering. I deres udvalg af levende foderinsekter kan du finde bananfluer, zorphobas morio, melorme, brune fårekyllinger, springhaler, fuldvoksne græshopper og rosenbillelarver og mange andre. Du kan derfor være helt sikker på, at der er levende foderinsekter, som dit dyr har brug for. De har i mange år opdrættet de levende foderinsekter til zoologiske haver. De er kontrolleret af fødevarestyrelsen, og de sørger altid for at have optimale forhold i deres opdræt. Du kan derfor være sikker på, at de levende foderinsekter har masser af proteiner og vitaminer. De sørger for levering mellem mandag til onsdag. Når du køber levende foderinsekter til vinter, anbefales det, at du køber 1-2 heatpacks til forsendelsen. Det kan være svært for insekterne at nå levende frem, når der er under 2 grader. Skal du bruge levende foderinsekter, så tag ind forbi Fodergrossisten.dk, og find de rette insekter i deres udvalg.

Forkæl hunden med velsmagende BARF hundefoder

Hunde skal selvfølgelig også have den rette foder, der sørger for, at de får de rette fødevarer. Hos Fodergrossisten.dk har de BARF hundefoder, der netop tager højde for hundens behov. Derfor er BARF hundefoder også lavet af naturlige ingredienser og med mange forskellige smage. Det er vigtigt, at hunden får det rette foder, der passer til dens alder og størrelse. Derfor er BARF hundefoder også det rigtige valg, uanset hvilken hund du har. Du kan vælge BARF hundefoder med smagene hest, kanin, fasan, laks og oksekød. Du kan også vælge, om det skal være tørfoder eller kød, som blandt andet kalkunhalse, hakkede hjerter og andet. Du kan også vælge BARF hundefoder, der ikke indeholder gluten, hvis din hund skulle have allergi. Du kan altid tage et kig under hvert enkelt produkt, hvor du kan læse mere om den enkelte type foder, og hvilke hunde det egner sig bedst til. Er du på udkig efter BARF hundefoder, bør du helt sikkert besøge Fodergrossisten.dk. Der kan du være sikker på at finde det bedste og mest naturlige foder til dine kæledyr.