Flotte og moderigtige Micha bukser

Micha er et stærkt dansk tøjmærke, som har over 85 års erfaring med kvindetøj. Brandet blev stiftet i 1932 i Herning, hvor de i de første år producerede strik. Siden da har brandet oplevet hurtig udvikling og det sælger nu både t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser og kjorter. De laver naturligvis endnu strik. Karakteristisk for Micha er, at deres tøj kommer i mange farver, som følger moderne trends. De laver nye kollektioner fire gange om året. Dermed kan kunderne altid føle sig inspireret og up-to-date med det seneste nye indenfor mode. De har størrelser fra 36-48. Det gør, at kunderne får en unik mulighed for at klæde sig modebevidst på ligemeget hvilken kropstype, de har. Michas designs udvikles i Danmark og de har fokus på kvalitet. Dette er kendetegnende for deres stærke brand. Tøjet laves så det kan holde længe, og Michas designer rejser verden rundt for at finde inspiration til nye, smukke kollektioner. På rejserne finder designeren også de bedste materialer og det print, der passer allerbedst til den kommende kollektion. Micha bukser er altid blandt de vigtigste elementer i kollektionerne.

Micha bukser kommer i mange flotte varianter og farver

Micha bukser findes i mange forskellige former med forskellige mønstre og farver. Fælles for dem alle er, at de er designet i Danmark med kvalitet i fokus. Micha bukser er unikke og altid moderigtige. Du kan derfor være sikker på at modtage et par bukser, som skiller sig ud fra mængden, og som passer til samtidens trends. De er holdbare, så du kan have glæde af dem i mange år. Det er både til gavn for dig selv og planeten, at bukserne holder så godt, som de gør. Bukserne findes i mange forskellige materialer, så også valget heraf byder på utallige gode muligheder. Uanset hvilke bukser, du leder efter, har Micha et flot par, som du vil kunne lide.

Udvalget af Micha bukser opdateres ofte

Michas udvalg af bukser opdateres ligesom resten af kollektionen tit. Dermed er der altid bukser, som passer til årstiden og de nyeste trends indenfor mode. Fordi der ofte kommer nye par kan kunderne desuden vide sig sikre på, at de tit kan finde noget nyt, når de besøger hjemmesiden. Det betyder, at det altid er spændende og inspirerende at besøge hjemmesiden, og at man sjældent forlader den uden at have fået noget godt ud af sit besøg. Hos Micha kan du finde flotte bukser, som er designet i Danmark og moderigtige.