Få sengebøjler til kvæg hos Dan Egtved

Søger du sengebøjler til kvæg? Eller mangler du et drikkesystem til løsdriftsstald? Så er Dan Egtved et rigtigt godt bud! Fra denne virksomhed er du sikret hjælp fra et kompetente medarbejderteam, stor erfaring og dyb indsigt i kvægbrugets små behov – ned i den mindste detalje. Læs mere herunder om dine muligheder for at få det rette udstyr til dit kvæg.

Dan Egtved har praktiske sengebøjler til kvæg

Du kan lige så godt finde MobilePay eller kreditkort frem, når du klikker ind på www.dan-egtved.dk. Her får du nemlig de smarteste sengebøjler til kvæg. Sengebøjler til kvæg er smarte løsninger til dig, der gerne vil give dine dyr de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn. Den ene type sengebøjle er udstyr, der er designet med koens anatomi in mente. Det vil sige, at dyret får den optimale bevægelsesfrihed. Den kan dreje hovedet efter behag, ligesom dens bagdel har minimal kontakt med selve sengebøjlen. Den anden type sengebøjle til kvæg, du kan få hos Dan Egtved, hindrer i højere grad koens bevægelsesfrihed i liggepositionen, hvilket der også er fordele ved. På den måde er koens liggeretning mere vinkelret bagerst på sengelejet. For begge modeller gælder, at de er fremstillet i robuste og holdbare materialer. Du kan endda finde Jersey sengebøjler, som passer specifikt til Jersey køer. Uanset hvilken løsning, der passer dig, kan du finde dine sengebøjler til kvæg på www.dan-egtved.dk.

Brug et smart drikkesystem til løsdriftsstald

Er det ikke sengebøjler til kvæg, men et drikkesystem til løsdriftsstald, du søger? Så skal du bestemt stadig klikke ind på www.dan-egtved.dk. Her vil du nemlig også finde forskellige, smarte og slidstærke løsninger til dit kvæg. Et drikkesystem til løsdriftsstald er en meget rummelig beholder til vand, hvorfra dine kvæg kan blive hydreret. Med to forskellige modeller af drikketrug på www.dan-egtved.dk kan du være sikker på, at du kan få den løsning, der passer til dig. Både et drikketrug med Topaz ventil og Maxiflow ventil fås i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter. I de største modeller kan der være flere hundrede liter vand. Alle dine køer kan altså få vand med et drikkesystem til løsdriftsstald.

Dan Egtved er en virksomhed, som har stor erfaring i netop denne branche. Faktisk går deres historie 100 år tilbage. På den måde ved du også, at du finder den største ekspertise og det bedste kvalitetsudstyr hos dem. Det er ikke uden grund, at de eksporterer sengebøjler til kvæg og drikkesystemer til løsdriftsstald til hele Norden. Klik ind på deres hjemmeside, og tag gerne fat i personalet, hvis du har brug for hjælp!