Få hjælp fra Hansen & Larsen til erhvervsbyggeri

Stiller du høje krav til udførelsen af erhvervsbyggeri? Hansen & Larsen har store ambitioner når det gælder alle former for byggeprojekter — også dem rettet mod erhvervslivet. Vælger du dette entreprenørfirma, vælger du derfor en samarbejdspartner, der både går op i kvalitet og tætte dialoger i alle led af en byggeproces.

Hansen & Larsen har stor erfaring med erhvervsbyggeri

Hansen & Larsen er til virksomheder med høje krav til kvalitet, samarbejde og resultat. Her tager man hånd om projekter i kategorierne privatbyggeri, erhvervsbyggeri og landbrugsbyggeri, sådan at du kan finde hjælp til alle typer af projekter på www.hansenlarsen.dk. Er du for eksempel interesseret i erhvervsbyggeri, står mere end 80 medarbejdere klar til at hjælpe dig godt i mål! I løbet af sådan en proces bliver du først tildelt en projektleder, der både har indsigt og holder overblikket over hele forløbet — helt ned til mindste detalje. Denne projektleder forbliver den samme, sådan at du altid har et fast holdepunkt om dit pågældende erhvervsbyggeri. Projektlederen holder også løbende øje med projektets udvikling, ligesom at han opdaterer dig om eventuelle ændringer eller bekymringer. Du inkluderes på denne måde i alle dele af projektet, sådan at du kan komme med indsigelser, hvor du finder det nødvendigt. Arbejder du sammen med Hansen & Larsen, kan du derfor altid vide dig sikker på en stor tillid klient og projektleder imellem.

Nærhed er en vigtig del af ethvert byggeprojekt udført af Hansen & Larsen — også når det gælder erhvervsbyggeri. Entreprenørfirmaets mange medarbejdere ønsker nemlig mere end noget andet at kunne skabe de bedst mulige betingelser for dig og dine ansatte i jeres nye lokaler. Det er vigtigt for dem, at et erhvervsbyggeri både er imødekommende, funktionelt og håndværksmæssigt forsvarligt, da det skal kunne bruges af mange mennesker flittigt. Derfor sørger Hansen & Larsen altid for at vejlede dig omkring valg af hensigtsmæssige materialer, inventar og byggetekniske beslutninger. På denne måde sikres du et erhvervsbyggeri, der ikke bare overholder gældende love og sikkerhedsregler, men også passer bedst muligt til jeres specifikke behov. Der bliver nemlig aldrig truffet beslutninger uden din godkendelse! Dette skyldes, at Hansen & Larsen arbejder ud fra et nærhedsprincip, der betyder, at du altid inddrages når beslutninger tages, sådan at du kan komme med indsigelser eller kommentarer, mens byggeriet står på. På denne måde sikrer de, at byggeriet altid bliver præcis som aftalt.

På www.hansenlarsen.dk finder du kontaktoplysninger på en lang række medarbejdere, der kan hjælpe dig godt fra start med dit forestående byggeprojekt. De kan ligeledes sende et uforpligtende tilbud i din retning, før et samarbejde sættes i gang!