Få en fodervogn hos Bulldog Agri

Som landmand kommer man ikke udenom, at det er meget vigtigt at fordele og give sine dyr det helt rigtige mad – hvis altså man har bondegårdsdyr. Og det kan man nemt og enkelt med en fodervogn. Og har man sine egne marker med en eller flere kornsorter, kommer man heller ikke udenom, at det kan have sine fordele med crimper valser. Det er to ting fra Bulldog Agri, der kan gøre arbejdet med fodermidler til dyrene nemmere på hver deres måde.

En fodervogn fra Bulldog Agri er til fordeling af fodermidler

Har du som landmand et større landbrug med kvæg, så kan det være værd at overveje en fodervogn. For med en fodervogn kan du i grove træk fordele foder nemt og effektivt mellem dine dyr uden selv at skulle gøre alt arbejdet. Hvad end du har svin, kvæg, får eller andre dyr, så bliver fodringen og ikke mindst fordelingen nemmere. Og hos Bulldog Agri kan du være sikker på at finde en fodervogn, som opfylder lige præcis dine specifikke krav og behov. Du kan for eksempel få fat i maskiner fra mærket Storti. Inde hos Bulldog Agri er de i Danmark eneforhandler af mærket Storti, som udvikler og forhandler nogle af de bedste landbrugsmaskiner til landbrugssektoren. F.eks. en effektiv og smart fodervogn. Du kan se mere inde på www.bulldog.dk eller ringe på 86 45 24 40 og få kyndig vejledning til at finde den helt rette fodervogn for dig, dine dyr og dit landbrug.

Crimper valser producerer foder til dine dyr

Har du som landmand dyr, kan det være en fordel for dig også at overveje crimper valser. Med crimper valser kan du fremstille foderrationer til dine dyr og dermed vide, at de får ordentligt foder gennem korn hen over de næste mange måneder. For arbejdsmæssigt er det fantastiske, ideelle maskiner på en kvæggård, idet kornet nemt og enkelt bliver forarbejdet til fodermidler. Fodermidlerne kan ligge klar til dyrene hele det næste foder-år. Fordelene ved valser er mange. Først og fremmest bearbejdes foderet til at være samme type og have samme kvalitet. Derudover så slipper du for daglig valsearbejde og kan dermed fokusere på andre vigtige opgaver. Derfor er der mange fordele ved crimper valser, og derfor er de også essentielle for dig som landmand, der har en gård med kvæg, får, svin e.l. Korn er og bliver nok også et af de største fodermidler i Danmark, og derfor kan crimper valser være langvarige investeringer i nutiden og fremtiden.

Du kan se mere om crimper valser på www.bulldog.dk og få fat på specialister inden for import og eksport af landbrugsmaskiner til landbrugssektoren.