Den bedste ridehjelm er en Samshield ridehjelm – Her kan du se hvorfor

19. maj 2022

Skal du have det bedste af det bedste indenfor ridning så skal du vælge en Samshield ridehjelm

Hvorfor er en ridehjelm fra samshield så god?

Det er der mange årsager til. Den er blandt andet lavet i én SKAL og sikkerheden betyder meget hos Samshield. De gør alt hvad de kan for at overholde alle de nyeste standarder og godkendelser så så du har den optimale beskyttelse når du rider.

Og alt hvad du ser på ridehjelmen er håndlavede. alt lige fra de fedeste sten til de flotteste mønstre er lavet i hånden hos Samshield.

Derfor koster en Samshield hjelm ikke et par hundrede kroner men nærmere et par tusinde og opad da alt er håndlavet.

 

Hvilke typer kan man så få fra Samshield ?

Du kan både få en Samshield ridehjelm hvis du rider dressur men du kan også få en der passer til dig der er springrytter. Ja faktisk findes der en Samshield ridehjelm til alle.

Samshield lever et hav af hjelme. Men Drømmer du om din egen Samshield hjelm så kan du faktisk designe din helt egen drømme ridehjelm fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport.

 

Laver Samshield andre fede ting en ridehjelme ?

Ja mon ikke – De laver eksempelvis de lækreste Samshield ridebukser eller ridetights og du kan naturligvis også få alt fra stævnejakker til veste fra Samshield. De har faktisk et stort sortiment og kvaliteten er ifølge vores kunder, helt i top.

Så skal du ride med de lækre ting fra Samshield. Jamen så er det hos Gymnastik og Ridesport du skal shoppe løs, vi har DK´s største udvalg indenfor de smarte Samshield produkter både i butikken men også online.

Skal du til stævne ? Så har Samshield også lavet det fedeste ridetøj. Du kan nemlig få den flotteste stævnejakke og shirt + ridebukser. Det hele har den bedste pasform og du vil elske at ride i ridetøj fra Samshield.

Så må dit nye ridetøj også godt se ud af noget ? Jamen så skal du helt klart vælge det fede og super lækre ridetøj fra Samshield.

Hvilke Samshield hjelme er de mest populære ?

De 10 mest populære Samshield ridehjelme hvad er det ?

Dem vil du altid kunne finde hos Gymnastik og Ridesport – Vi har DKs største udvalg fra Samshield.

Kom forbi butikken eller køb din nye Samshield ridehjelm på gymnastikogridesport.dk idag og bliv klar til dit næste stævne.

Har du brug for hjælp til at finde din næste ridehjelm fra Samshield ? Så er vi altid klar ved telefonen 75135151. Du kan også altid prøve din nye hjelm i butikken.