Container udlejning – hos DC-Supply kan du få tilpasset en 6 fods container efter dine behov

Container udlejning gøres let hos DC-Supply. Denne danske virksomhed udlejer, sælger og opstiller containere over alt i verden – uanset om det er en simpel 6 fod container eller en større installation af container moduler. Mangler du derfor containerløsninger af en hvilken som helst art? Så læs videre her, og bliv klogere på dine muligheder hos DC-Supply.

Container udlejning til både private og erhverv

Det store udvalg af forskellige containerløsninger på www.dc-supply.dk består både af en lang række standardcontainere, indrettede containere og specialtilpassede containere. Container udlejning er derfor nemt med en så engageret virksomhed som DC-Supply i ryggen. Du kan få fingrene i helt små 6 fods ISO-containere, rummelige 40 fods containere og alt derimellem med container udlejning fra DC-Supply. De mange muligheder for container udlejning omfatter også specialtilpassede løsninger, der gør det muligt for dig at få fat på præcis de containere, du går rundt og drømmer om. Mangler du for eksempel fine venteværelser, flotte udstillingslokaler eller praktiske madboder, der alle skal kunne fungere mere eller mindre midlertidigt? Så tegner erfarne plantegnere, håndværkere og ingeniører gerne løsninger, der passer dine behov til punkt og prikke. Et af de vigtigste omdrejningspunkter for DC-Supply er nemlig kundens behov, hvorfor medarbejdere altid går i tæt dialog om deres specifikke behov.

Lej også en 6 fods container på www.dc-supply.dk

Container udlejning fra DC-Supply gør det for eksempel muligt for dig som enten privatperson eller erhvervsdrivende at leje en 6 fod container. En 6 fod container er en mini-container, der er anvendelig til utroligt mange formål og indenfor utroligt mange brancher og industrier. Typisk anvendes en 6 fod container på byggepladser eller i forbindelse med international transport på land eller vand, hvilket blandt andet skyldes gaffellommerne, der gør dem utroligt nemme at håndtere og flytte rundt på. 6 fod containere er ligeledes stabelbare, utroligt robuste, og de holder til mange års flittig brug. Har du derfor brug for containere til transport, eller mangler du lidt ekstra lagerkapacitet, er en 6 fod container det oplagte valg! En 6 fod container kan også sagtens vise sig at være en fordelagtig investering, hvis du mangler ekstra lagerplads i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt i hjemmet. De små containere kan nemlig klare op til 5 m3 rumindhold, selvom at de ikke fylder mere end 2 meter i længden. Hos DC-Supply kan du leje en 6 fod container til alle disse formål – også hvis det kun er i en kortere periode.

Besøg www.dc-supply.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne for container udlejning eller ønsker at tage en snak med salgsafdelingen om dine muligheder for leje af containere i høj kvalitet.