Cognac lige her

Cognac, den franske likør, er en af de mest berømte i verden. Cognac kan siges at have en lang og rig historie, og den fremstilles af røde druer og lagres for at frembringe forskellige typer og smagsvarianter. Cognacs er meget forskellige fra hinanden på grund af lagringstiden og forskellige produktionsmetoder, hvilket gør cognac meget interessant for både eksperter og nybegyndere, der er på udkig efter noget nyt. Cognac er blevet produceret under en vis standardisering siden 1835, men nogle cognacs er stadig ikke omfattet af dette system, fordi de er unikke kreationer, som ikke opfylder alle cognacs kriterier i henhold til de traditionelle metoder, men som stadig kan kaldes cognac på grund af deres smag. Find cognac her.

Cognac her

I dag produceres Cognac hovedsagelig i Frankrig på druesorterne: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blanche og Montils. Cognac er inddelt i fem kategorier efter cognacs alder. Cognac kan bruges som alkoholisk ingrediens i mange drinks (f.eks. Cognac Julep) og kan også nydes direkte som en fin drink eller alene. Cognac-baserede cocktails er hotte i øjeblikket! Hvis du vil lave din egen cognaccocktail, har Cognacs Denmark nogle af de bedste cognacs til salg online herCognac er den første likør, der blev lagret på egetræsfade. Cognacs opbevares oftest i glas, men nogle Cognac-elskere opbevarer dem i tin- eller keramikkander for at holde Cognac bedst muligt.

Det bedste cognac her

Cognac har altid været opkaldt efter byen Cognac i Frankrig. Cognacs er inddelt i fem forskellige kategorier: fine gamle cognacs, XO-cognacs, vintage-cognacs, blended og blenders. Fine gamle cognacs indeholder ældre spiritus end andre med en gennemsnitlig lagringstid på 16-20 år. Alderen på den unge cognac er trykt på flasken, så det er nemt at se den senere. XO Cognacs har en middelhøj lagringsperiode på mellem 10 og 20 år. Disse typeraf Cognacs indeholder en mindre mængde alkohol end XO Cognac. Blandede Cognacs er fremstillet af forskellige Cognac-sorter og har ikke ret til at blive opkaldt efter en Cognac-region, men de kan stadig kaldes Cognac. Blended Cognacs indeholder en blanding af spiritus, der ikke opfylder kriterierne for fine gamle Cognacs, XO Cognacs eller vintage Cognacs.