Brugskunst og interiør til det moderne hjem på DuBuy.dk

På vores hjemmeside finder du mere end 8.000 forskellige produkter fra ikke mindre end 150 design mærker, der bl.a. tæller House Dcotor, Bloomingville, Ferm Living, Normann Copenhagen, Karlsson og mange andre. Hos DuBuy.dk fører vi udelukkende mærker indenfor brugskunst, som har kvaliteten i orden, og som vi selv kan stå indenfor. DuBuy.dk har alt til det moderne hjem, og vores bredde udvalg strækker sig over alt fra lamper, borde, stole, lysestager, vægure, hylder og meget andet. Er du på jagt efter nyt design til hjemmet, så er du altså kommet til det helt rette sted! Hop ind på DuBuy.dk og find de produkter der tiltaler dig allermest.

House Doctor – En favorit

Inde på DuBuy.dk forhandler vi House Doctor, der er et dansk designbrand med base i Ikast. Det danske designbrand udvikler produkter lige fra møbler, lamper, vasketøjskurve til tasker og tallerkner. Deres produkter er lavet i skandinavisk stil og skaber en yderst personlig og behagelig stil i indretningen. Med inspiration fra hele verden, ønsker House Doctor at hjælpe folk med at skabe deres helt egen unikke stemning i boligen ved at bringe enkelhed, balance og ægthed. House Doctor’s designs giver en helt speciel følelse og kan let kombineres med andre mærker. Hos DuBuy.dk finder du altid House Doctor designs i høj kvalitet til super priser.

Tumledyr i EVA-skum

På DuBuy.dk tilbyder vi også tumledyr fra Bobles i EVA-skum. Vi har mere end 150 forskellige tumledyr, som kommer i mange former bl.a. fisk, kylling, krokodille og elefant. Alle tumledyrene fra Bobles legende univers er fremstillet i kvalitets EVA-skum uden farlige giftstoffer. Tumledyrene har en skridsikker og blød overflade, og er samtidig meget nemme at rengøre. Ormen fra Bobles er lavet, så både voksne og børn kan bruge den til træning og styrke mavemusklerne samt bruge den til udstrækning. Tumledyrene fra Bobles bliver hurtigt uundværlige i børnefamilier og kan underholde både voksne og børn i utallige timer.

God service – DuBuy.dk

Hos DuBuy.dk vil vi gøre alt for, at du bliver tilfreds når du vælger at handle hos os. Derfor er du altid i gode hænder, når du køber online på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til vores produkter eller lignende, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 28 96 50 21 eller skrive en mail til kundeservice@dubuy.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare hurtigst muligt. Hop ind på DuBuy.dk og dyk ned i vores hav af fantastiske produkter – Vi glæder os til at høre fra dig!