Brændekløvere og stubfræsere i højeste kvalitet fra DK-TEC

Virksomheden har en webshop, hvor de forhandler redskaber og maskiner såsom en brændekløver og en stubfræser. De har en meget omfattende webshop, som du kan se på dk-tec.dk. Det er muligt at købe både til privatforbrug eller til erhverv i Danmark, Norge og Sverige. DK-TEC har i over 20 år leveret kvalitetsprodukter med et højt serviceniveau.

Brændekløver fra DK-TEC

Du kan også finde en effektiv brændekløver til traktoren hos DK-TEC. Deres program er fra 12 til 22 ton kløvetryk, og du kan vælge modeller med benzin- eller elmotor. De har dag til dag levering af reservedele og sliddele. Rådgivning og hjælp er gratis. Modellerne med brændekløver går fra 230 volt til 400 volt og er drevet af PTO eller benzin. Det store udsving i sortimentet gør, at du nemmere kan finde en brændekløver, der passer til dit behov.

Alle deres maskiner er samlet og testet inden afsendelse. Det betyder, at du kan tage den i brug med det samme uden først at skulle følge en samlemanual. Derudover er flere af maskinerne 100% køreklar. Udvalget dækker bl.a. over en mobil brændekløver på 22 ton og en kløvelængde på 54 cm. Derudover har den hydraulikolie og en 6,5 liter benzinmotor. Maskinen har tohåndsbetjening, returløb på stempel og kugletræk. Dens udvendige mål er længde på 2.000, bredde på 1.200 og højde på 1.200 mm.

En stubfræser til minilæsser er perfekt til en lang række opgaver

På webshoppen kan du også finde en stubfræser til minilæssere, minigravere og mobile små stubfræsere, der kan flyttes ved håndkraft. Flere af dem er mærket 100% køreklar. En stubfræser er smart, hvis du ønsker at fjerne stubbe. Det er en løsning, der sikrer, at stubben og en del af roden under jorden bliver fræset væk. Derefter kan du anlægge en ny plæne, et læhegn eller noget helt tredje.

Andre måder, at fjerne stubbe på kræver enten meget tålmodighed eller et stort maskineri til at trække og eller grave stubben fri. Ved at bruge en stubfræser, så fræser du stubben til savsmuld. Det betyder, at det let kan fjernes eller forsvinder af sig selv med tiden.

Du har mulighed for at betale med et lån. Det kan lade sig gøre, da DK-TEC har et samarbejde med Sparxpres, hvor de tilbyder muligheden for nem og hurtig finansiering. I praksis foregår det på den måde, at du ansøger om et lån på hjemmesiden, hvilket gøres meget enkelt i 4 trin.

For at få udbetalt dit lån, skal du udfylde og sende ansøgningen og underskrive med NemID. Derefter vil lånet blive udbetalt til forhandleren, og du er klar til at modtage eller hente dine varer. Er du interesseret i det, så vælger du Sparxpres finansiering under betaling. Du kan benytte dig af muligheden ved køb af en brændekløver og en stubfræser.