Blødvandssystemer er designet til at passe ind på selv de mindste steder

Blødvandssystemer er designet til at passe ind på selv de mindste steder. Det er muligt at vælge separat harpiksbeholder og saltbeholder med en afstand på op til 3 meter. Hvis systemet skal monteres i et højt skab, fås monteringsbeslag og hylder til hver model. Der er også mulighed for en holder på hjul, så salttanken kan placeres ved siden af maskinen, hvilket kan være nyttigt, hvis du har begrænset plads. Hydro@home-serien er godkendt til drikkevand i Danmark med et certifikat fra det svenske KIWA. Du kan læse mere om godkendelser af vandafkølingsanlæg her. Blødt vand anlæg er perfekt til dit hjem.

Det er ikke enestående, at Hydro@Home er i blød uden strøm

Det er ikke enestående, at Hydro@Home er i blød uden strøm, da det er helt normalt for blødgøring i den professionelle industri. Her vælges det ofte på grund af den større pålidelighed, der følger med den enklere installation. Der er simpelthen ingen risiko for fejl på printplader eller anden avanceret elektronik, der kan give tekniske problemer. Det unikke er, at Hydro@Home er godkendt til drikkevand i Danmark under den svenske KIWA-godkendelse, og dermed kan du nu få den samme sikkerhed i dit private hjem. SØDNING UDEN STRØM betyder, at du kan være sikker på, at din familie altid har adgang til rent og sikkert drikkevand.

Delta Water Engineerings patenterede teknologi anvender en mindre harpiks

Delta Water Engineerings patenterede teknologi anvender en mindre harpiks med en ensartet størrelse. Det betyder, at den samlede harpiksoverflade, der er i tanken, er større end med konventionelle harpikser, da disse kan pakkes meget tættere sammen. Dette resulterer i en større kapacitet. Harpiksen kombineret med et patenteret tankdesign, hvor harpiksen er komprimeret mellem to skærme, giver en kapacitet, der er langt større end en konventionel blødgøringsmaskine. delta Water Engineerings teknologi er pålidelig og bakkes op af patenter- hvilket gør den til det bedste valg til dine vandbehov!