Bioaffaldsposer og komposterbar biofolie til emballage fra www.zenzo.dk

Affaldssortering kan gøres både lettere og mere bæredygtigt med ZENZO! Blandt det store sortiment af miljøvenlige alternativer til affaldshåndtering findes for eksempel bioaffaldsposer og komposterbar biofolie til emballage. Som leverandør af kvalitetsprodukter lægges der vægt på dokumenteret kvalitet og kontinuerlig produktudvikling, sådan at du kan browse bekymringsfrit på www.zenzo.dk.

Bioaffaldsposer til alle typer af kunder

En aktivitet, der kan blive en del mere bæredygtig med bioaffaldsposer fra ZENZO, er indsamling og håndtering af madaffald. ZENZO er datterselskab af BioBag, som er verdens største producent af blandt andet bioaffaldsposer. En bioaffaldspose fra ZENZO er derfor fremstillet med stor ekspertise og dens nedbrydelighed videreudvikles løbende i samarbejde med både forskningsinstitutter og internationale universiteter. Poserne er nemlig fuldt ud nedbrydelige, idet de er fremstillet af en patenteret biomasse, der udvindes fra blandt andet majs og komposterbare polymere. De er derfor 100% nedbrydelige, sådan at de ikke efterlader skadelig mikroplast i naturens kredsløb og den kompost, der kan udvindes fra madaffaldet. De mindre modeller fås med plads til 8-50 liter madaffald og kan desuden leveres med tilhørende køkkenspand. Bioaffaldsposerne er generelt åndbare, hvilket betyder, at fugt fordamper, sådan at affaldet ikke hverken rådner og lugter. Med en Max Air køkkenspand i forlængelse af dine bioaffaldsposer er du yderligere sikret fuld ventilation og derfor også mest effektiv håndtering af madaffald.

Komposterbar biofolie til emballage i bedste kvalitet

Miljøvenlige alternativer til plastikfolie, brugt til blandt andet emballage, er da også en mulighed på www.zenzo.dk. Her mener man nemlig, at komposterbar biofolie til emballage er vejen frem! Komposterbar biofolie til emballage er dog velegnet til meget andet end bare emballage — for eksempel bruges det også en hel del til hygiejneprodukter og forskellige former for industriel brug. Uanset hvilket formål den bruges til, så er biofolien dog ikke-cytotoksisk, hvilket vil sige, at den har opnået en certificering på at være en komplet biologisk barriere mod virus og bakterier uden at miste åndbarhed. Samtidigt er folien allergivenlig og derfor sikker ved direkte kontakt med hud, hvilket gør den velegnet til hygiejneprodukter som bleer eller hygiejnebind. Når det gælder komposterbar biofolie til emballage, er folien også godkendt til kontakt med madvarer. Den kan således bruge til alle typer af emballage, uanset om det er til fødevarer, yderemballage eller landbrugsprodukter. På www.zenzo.dk uddybes de mange specifikationer, der gør sig gældende for komposterbar biofolie til emballage. Her kan du læse i detaljer om hvilke bredder, tykkelser og former for spoling, den leveres i, samt mere om de specifikke direktiver, den lever op til.

Besøg derfor www.zenzo.dk, hvis enten bioaffaldsposer eller komposterbar biofolie til emballage lyder som noget for dig, din kommune eller din forretning!