5 ting du ikke vidste om Hornslet

Hornslet er en by i den nordøstlige del af Syddjurs Kommune. Byen ligger mellem Aarhus og Randers, og har i mange år været et populært sted at bo, da den er en del af det grønne område omkring Østjylland. Hornslet er en lille by, som har en masse historie og gode steder at besøge. Men der er også mange ting, som du måske ikke ved om byen. Her er 5 ting, som du skal vide om Hornslet.

Hornslet var en del af en populær julekalender

Julekalenderen Jul på slottet blev optaget på Rosenholm slot i Hornslet. Rosenholm slot er et af de mest velbevarede renæssance slotte i Danmark. Slottet er bygget i år 1550, og har siden været i mange forskellige ejeres hænder. Julekalenderen foregik i år 1994, og var et stort hit i dansk julekalenderhistorie.

Hornslet er Djurslands 3. største by

Hornslet er den 3. største by i Djursland med 7.092 indbyggere. Det gør Hornslet til en af de største byer i Syddjurs Kommune. Hornslet er en stor by, og er et godt sted at bo, da der er gode indkøbsmuligheder, og så er der mange gode skoler.

Hornslet har en stor befolkningstilvækst

Hornslet er en by, som har haft en stor befolkningstilvækst i de sidste år. Det skyldes, at Hornslet er et attraktivt sted at bo, da det er en lille by tæt på Århus. Der er mange gode skoler i Hornslet, så det er et godt sted for familier at bo. Hornslet er samtidig placeret mellem to større byer, så det er nemt at rejse derfra. Hornslet er en by, som er i vækst, og det vil den sandsynligvis være i mange år.

Afslutning

Hornslet er en lille by, som har en masse at byde på. Der er mange gode steder, som man kan besøge og bo i.Hornslet er en by, som ligger midt i Østjylland, og er et attraktivt sted at bo. Er du blevet nysgerrig, kan du læse mere om byen på ​​https://syddjursnetavis.dk/.