100proof forhandler whiskey i Danmark

100proof har solgt amerikansk whiskey på dansk grund siden 2018. Denne unikke webshop er Danmarks eneste svar på en web-forhandler af amerikansk whiskey, bourbon og rye. Hvert enkelt produkt lever altid op til to meget uomgængelige krav — At det er amerikansk whiskey, samt at det er et produkt indehaverne selv ville have stående i barskabet.

100proof tilbyder lækker whiskey i Danmark fra USA

Whiskey i Danmark har derfor aldrig været nemmere end hos 100proof. Fire venner så for år tilbage et hul i markedet, og de begyndte derfor at forhandle whiskey i Danmark. Forretningen er baseret på en passion for amerikanske dråber, og fordi det var svært at få fingrene i whiskey i Danmark, lå forretningen lige til højrebenet. Efter en tur til Kentucky oplevede grundlæggerne af 100proof, hvordan mikrodestillerier var poppet op overalt i USA. Dette betød, at et enormt udvalg af lækker amerikansk whiskey begyndte at dukke op på amerikanske barhylder — et udvalg de fire danske venner mente også burde være tilgængeligt, hvis man ledte efter whiskey i Danmark. Whiskey i Danmark havde nemlig længe haft et kedeligt ry, ofte på grund af dårligt producerede produkter, der hverken lagde vægt på smag eller kvalitet. 100proof gør effektivt op med det ved at gøre velsmagende amerikansk whiskey i Danmark et tilgængeligt og eftertragtet produkt.

Forkæl dig selv med den legendariske Blanton’s bourbon

Udvalget af Bourbon omfatter blandt andet Blanton’s bourbon “Straight from the barrel”. Blanton’s bourbon har i senere tid opnået en stor skare af tilhængere, der blandt andet skyldes den komplekse smag. Blanton’s bourbon hører nemlig til i den absolutte Bourbon-elite, hvilket betyder, at smagsindtrykkene dækker alt fra karamel og vanilje til ferskner, citrus og chokolade. Dette gør Blanton’s bourbon til et af de mest eftertragtede Bourbon-brands i verden, og den ikoniske flaske er derfor kendt af mange whiskey-elskere — også i Danmark. Disse dråber blev udviklet i 1984 af whiskey-legenden Elmer T. Lee, som grundlagde begrebet “Single-Barrel”. Dette betyder, at indholdet i enhver Blanton’s bourbon altid stammer fra den samme tønde. Al information om, hvilken tønde, hvilken række tønden blev taget fra samt den eksakte dato whiskyen blev hældt på flaske, findes på den pågældende etikette. Du er derfor altid sikret en Blanton’s bourbon, der er definitiv i dens smagsindtryk, hvorfor smagsindtrykkene kan variere fra flaske til flaske. En ægte samler vil desuden opdage, at der findes et lille bogstav på hoven af den lille metalfigur af en rytter til hest, der sidder på toppen af enhver Blanton’s bourbon. Du kan således samle de otte forskellige heste og til sidste stave til Blanton’s.

Læs mere om amerikansk whiskey og de mange muligheder for forsendelse, der altid er gratis ved køb for mere end 1000 kr. på shop.100proof.dk.